reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć Dziewczyny! Ja sie udzielał na marcowkach, ale i Was czasem podczytuje i trzymam za Was kciuki z całego serca &&&&

sory, ze sie wcinam, ale mam pytanie do Pieknaszyszunii - jaki wg Ciebie jest najlepszy gin we Wrocku? Bo juz kilka opinii słyszałam, a sama tez jestem z Wro i znalazłam sobie gina, ale może to jeszcze nie ten?

reklama
Waiting a może spróbujcie się wstrzelić jak najbliżej owu (dzień przed albo 1,5) a wcześniej nie marnować nasionek. A potem codziennie albo dwa razy dziennie. Naczytałam się już tyle tych forów i artykułów od stycznia, że chyba moge porady do tiny czy innej pani domu pisać. Podobno też kawa działa nie tylko na cały organizm ale i na leniwe plemniory. Takie wypowiedzi dawały dziewczyny, którym udało się pomimo słabych parametrów u partnera. Nie wiadomo ile w tym prawdy wszystkim, ale lekarze też się czasami mylą z tego co słychać
Mitaka ja też już przeczytałam chyba wszystkie fora na ten temat i my już póbowaliśmy wszyyyystkich sposobow łącznie z kawą i colą na godzine przed seksikiem na 3o minut przed różnie...
Co ma być to będzie.
Ale chyba w tym miesiacu bedzie lipa bp moj na 70% jedzie w delegacje na dwa tygodnie i to dokladnie w moje plodne. wiec będzie tylko jeden strzał dzien przed owulką i ewentualnie rano w owulke. Jesli oczywiscie bedzie ona zgodnie z planem bo monitoringu jeszcze nie robilam.....

bombolino rośnie, wyniki ok, za tydzień będzie serduszko juz słychać :D,
ale jesteśmy szczęśliwi, eM łzy w oczach :-D
co do temp to już nie mierzyć.... folik do 14tc brać
a ruch w klinice jak w piekarni, weszliśmy ok 22:45:baffled: i jeszcze za nami pani była,
interes sie kreci, ale obsługa i podejście extra, polecam wrocławiankom!

Waiting ja wierzę, że się doczekacie! W końcu los nie może być aż taki niesprawiedliwy!
Szyszunia :-)super to teraz nudnych 9 miesięcy, 8 w sumie chyba

Ja mam jakiś dziwny okres :baffled: drugi dzień a już niewiele leci, yhhh jeszcze brakuje żeby mi hormony zaczeły świrować

mitaka, a cóż to u ciebie za zawirowania???

ja dziś wróciłam z pracy wczesniej, mały zasnął w samochodzie więc go przeniosłam do łózka i zjadłam pyyyyszny obiadek......mojego eM dopadłam:zawstydzona/y:śmiałam się,że wolę takie obiadki od zwykłego kotleta:-D:-D:-Daż mi się uśmiech pojawił na twarzy, pomimo tej paskudnej, okropnej pogody:angry:
Szyszunia- super, że trafiłaś do dobrego gina, to podstawa w ciąży:tak:ja byłam w 6t.c. i też słyszałam bicie serduszka - to najwspanialszy moment dla każdej mamusi - bo dociera do ciebie,że słyszysz swoje maleńkie jeszcze dzieciątko:tak:
miłego dnia Wam życzę:-)

Demsik a Ty Ty demonie jeden :-) Nie wiem co z tym moim okresem niby już ok, ale mam wrażenie, że od czasu starań jakoś się dziwnie porobiło, no chyba, że wcześniej nie zwracałam na to uwagi bo i tak może być. A co do kwiatków no to.... mieszkam u teściowej póki co no i dzielimy jeden balkon (taki typ domu) i muszę się trochę liczyć z jej zdaniem akurat w tym temacie (ale w tym roku to ona sponsoruje całą akcję więc dobrze jest).

Coś nam tu wątek podupada :dry: Zafasolowane sobie poszły do mamusiek pewnie, a reszta co? Śnieg zajada żeby wiośnie pomóc? Kiedyś (oby jak najszybciej) przyjdzie taki dzień, że wszystkie stąd pójdziemy!:tak:

Hej dziewczynki! Moje testowanie :-) :-)przesunęłam na dzień kiedy okres nie nadejdzie, narazie czekam cierpliwie:-) od poniedziałku bardzo mnie mdli i mam nadzieje że to dobry znak. Temperaturka wysoka węc niech @ nie przychodzi!

Poniżej link do mojego ovufrieda

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry