reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mitaka rozumiem, że w poście miało być beta negatywna? Ech... Tulę..

Ja chora, dni płodne za pasem a staranek póki co nie było..super..

Dziewczynki kochane, chciałabym Wam życzyć spokojnych, rodzinnych, zdrowych Świąt, może któraś z Was zobaczy w końcu te dwie kreseczki.
Życzę Wam również i sobie też, byśmy wszystkie przeniosły się do wątku ciążowego w 2014 roku :tak:
Bardzo Was lubię :*

dziewczynki moje, moj chłop ma dzisiaj urodzinki wiec ciacho drinus itd:-)jutro jedziemy do mikiego na jasełka w przedszkolu - jest aniołkiem- hehe dobre:-pi labę swiateczną czas zacząć:tak:
12801.jpg

WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! NO I ŻEBY PRZYSZŁE ŚWIĘTA BYŁY Z BOBASEM ALBO CHOCIAŻ W DWUPAKU:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No i dużooo siły na te wszystkie życzenia świąteczne!

ŚCISKAM WAS MOOOCNO

No właśnie napisałam długiego posta i coś mi się zwaliło i zostało tylko to, a potem już nie mogłam poprawić i się wkurzyłam i tyle, ale wiadomo o co chodziło-beta była

Cześć. Nie odzywałam się dłuuuuuugo ale bardzo dużo pracy przedświątecznej miałam. Piekłam babeczki choinki i babeczki renifery i orzechowca w kształcie dzwona i robiłam sama ozdoby na choinkę - też renifery z filcu Pochwale się efektami pracy może po świętach. i nie miałam ani minutki na komputer. A wieczorami z mężem wykorzystywaliśmy czas kiedy on nie zaczyna jeszcze zimowej pracy i śmigaliśmy na łyżwach :D Wpadłam żeby też Wam życzyć:

Zdrowych, wesołych, ciepłych , rodzinnych Świąt. Żadnych komentarzy przy opłatku typu może czas na dziecko :):) obżarstwa ale bez dodatkowych kilogramów ( chyba że w cycochy pójdzie), masy prezentów no i standardowo żeby to były ostatnie święta na tym forum!! Następne mają być z bobasem lub ewentualnie w dwupaku. BUZIAKI
santa-i-renifery_17-1120065846.jpg

Święta według Waiting :

IMG_2147.jpgIMG_2145.jpg
IMG_2137.jpgIMG_2136.jpgIMG_2135.jpgIMG_2140.jpgIMG_2132.jpgIMG_2130.jpgIMG_2124.jpg dość chwalenia się :P

Załączniki

• santa-i-renifery_17-1120065846.jpg
    santa-i-renifery_17-1120065846.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_2147.jpg
    IMG_2147.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_2145.jpg
    IMG_2145.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_2137.jpg
    IMG_2137.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_2136.jpg
    IMG_2136.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_2135.jpg
    IMG_2135.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_2140.jpg
    IMG_2140.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_2132.jpg
    IMG_2132.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_2130.jpg
    IMG_2130.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_2124.jpg
    IMG_2124.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Wow Waiting ale super! U mnie pierwszy dzień @. Po wigilii kolejna super nowina-nowa ciąża w rodzinie. 1 dzień świąt wieczorem popłakane, spięcie z mężem znowu mi zarzuca, że jestem zazdrosna o każde nowe dziecko w otoczeniu i że to nie normalne (nie jestem zazdrosna, po prostu jestem załamana tą ironią losu,że do tej pory nikt i nic a teraz WSZYSCY co mi dodatkowo przypomina o naszym niepowodzeniu i wydłużającym się czekaniu, same wiecie, że najlepiej nie myśleć, ale jak to robić kiedy co chwila nowe "radosne" wieści). Chyba muszę odpuścić temat ciąży i dziecka bo jest coraz gorzej przez to wszystko razem i wszystko z osobna.

Mitaka mnie też dobijają wieści o czyjejś ciąży, zwłaszcza, jeśli wiem, że ktoś się nie starał i wcale nie chciał. Ciężko jest odpuścić temat, przecież nagle nie przestaniemy chcieć. Musi się bardzo wiele dziać dookoła, żeby człowiek się skupiał na czymś innym a i tak działa to tylko przez jakiś czas, Myślę o ciąży każdego dnia.

Waiting cudne zdjęcia :tak:

Jak tam dziewczynki po świętach?

reklama
witacie po świętach- ja oficjalnie dziś drugi dzień cyklu, więc jak sie tego spodziewałam, wiec testowanie na 23-26 stycznia proszę zmienić i kolejny z kolejnych cykl starań- czyżbym obchodziła roczek???????????????:eek:
w święta spokój, u mnie nikt nie jest w ciąży, dlatego jest mi łatwiej.powolutku zacznę brać się za przygotowania do ślubu, więc jakoś czas będzie mijal.współczuje mitaka, bo to ciężkie wiadomości dla kobiety...przytulam mocno...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry