reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Moze i to troszke bedzie wygladalo jakbym sie uzalala nad soba. ( nie do konca tak jest) ale niestety prqwda jest taka ze potrwa to jeszcze bardzo dlugo.nawet jak leczenie bedzie w toku ro beda mnie trzymaly odpowiednie dni cyklu, terminy badan, wyniki, praca, cennik uslug itp i z kilku cyklow zrobi sie kilkanascie a z roku kilka lat

reklama
Dziewczynki ale cisza...
Mitaka jak sie czujesz?masz objawy juz?
Demsik, Iwu, Waiting co u Was?
Wczoraj byly u mnie kolezanki poszalalysmy a teraz glowa boli...

U Neta no to była zabawa i się działo :) mam mdłości, przychodzą falami, ale jak w porę czegoś nie zjem to tragedia, no i spanie. Wczoraj dowiedziała się moja mama, w zasadzie nie chciałam mówić jeszcze dopiero ewentualnie po wizycie no ale jakoś tak wynikło bo nalewką mnie poczęstowała i powiedziałam, że nie mogę... w sumie to mam wrażenie,że specjalnie mnie nią poczęstowała jakby coś podejrzewała. Reszta jak już to dowie się po 3 miesiącu.

Waiting wiem że to czekanie jest okropne, ale doczekasz się zobaczysz!

Ahoj. Ja rozkoszuje się weekendem i leniu****e. Leże i odpoczywam a wieczorem mój ma mnie uczyć na snowboardzie jeździć. W przyszłym tygodniu muszę zrobić znów wymaz i ewentualnie do kliniki tyrknąć.... jak nie straciłam rachuby zaczęłam 20 cykl starań a może 19.... sama już nie wiem :crazy:

u mnie ok jakos leci, dzis bylam w pracy na szkoleniu zasmarana, ale juz w domku, obiadek się gotuje, zdążyłam jeszcze pół tony wegla wrzucić:szok:seksu mi się chce, ale z tym ostatnio ojjjjjj kruchutko, że aż ciśnienie mi wzrasta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mitaka- bardzo sie ciesze że masz mdłości- nie że się męczysz tylko dlatego że tam rośnie maleńki kochany człowieczek:-D:-):-Dno i będziemy ciociami dla kolejnego bejbiuszka:-);-):-)bo jest Mieszko i maleńkie serduszko:tak:
neta- chcialabym żeby mnie glowa bolala jak ciebie- bo spotkań babskich tez mi ostatnio brakuje-więc proszę mnie wirtualnie zaprosić następnym razem:laugh2:a ty jak ie czujesz- jest jakas walentynkowa dwu kreskowa szansa???
wogole to mi chyba wszystkiego brakuje- milosci, czulosci, kolezanskości, meskosci, kasy i wogole wszystkiego.......ale marudzę:shocked2::shocked2::shocked2:sorki...
waiting- przytulam cie mocno i jestem z toba calym serduszkiem - widze ze ostatnio ciezki okres...glowa do gory - mozesz na nas liczyc:tak:

Demsik ja chetnie Ci oddam bol glowy :)) ech no stara a glupia jestem, po co bylo tyle pic ??? no ale spotkanie fajne, naprawde udane, tego bylo mi trzeba. nastepnym razem wpadaj, nawet nie wirtualnie ale na zywo :)
co do dwoch kresek... mam dzis chyba 27 albo 28 dc a moze 26.. pierwszy raz od dawna nie wiem bo nie liczylam. objawow zadnych ani na @ ani na II. nawet sie nie ludze. trudno.

30 dc i nadal brak @, ale zwykle przyłazi w 31 dniu. Mogłaby nie przyjść, ale w tym cyklu wyjątkowo marne szanse bo od 11 do chyba 20 dc nie było staranek. Chyba, że niepokalane poczęcie.
Siedzę w domu, urlop mam do końca tygodnia.
Co tam u Was?

ja siedzę właśnie i popijam kawkę, szykuję słodki poczęstunek dla maluchów u synka w grupie bo jutro jest ostatni dizeń, a od poniedziałku nowe przedszkole wita;)a ja od poniedziałku ferie:tak::-D:tak::-D:tak::-D
neta oby nie przylazła:-)
mitaka-jak zdrówko?

Dzisiaj mdłości ustąpiły i przestały boleć piersi (jakby flaczeją) wizytę przełożyli nam na sobotę...obawiam się, że do soboty będzie już niestety pozamiatane.... spłakaliśmy się już niesamowicie...brak słów....

reklama
Mitaka jeden dzien bez mdlosci i bolu piersi nie musi nic znaczyc! na watku ciaza po poronieniu bylo mnostwo takich historii- dziewczyny po stratach wyczulone na takie sytuacje jednego dnia plakaly, ze na pewno koniec, ze piersi nie bola a dwa dni pozniej objawy wracaly w wzmozony sposob i bylo ok. musisz wierzyc, ze bedzie dobrze. wiem, ze faktycznie zanik objawow moze znaczyc najgorsze, bo u mnie tak bylo, ale jednoczesnie tak jak pisalam znam mnostwo historii, ze nic to nie znaczylo. objawy raz sa a raz nie ma. szkoda, ze musisz czekac do soboty, dwa dni nerwow nie wskazane dla fasolki.

ja glupia zatestowalam dzis po poludniu, ok 11 dpo jest. oczywiscie negatyw.moglam zaczekac do rana, nie moglabym przynajmniej sie ludzic, ze mocz za bardzo rozcienczony.ech glupia ja...

Do góry