reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Waiting,bardzo mi przykro,ale to przeciez nie koniec...zaczynasz kolejny cykl..wiec kolejne starania...przy inseminacji podaje sie jej skutecznosc przy 6miesiaccach..wiec 6 cykli...nie poddawaj sie... Ja ryczalam jak pierwszy cykl dostalam duphaston,bo wierzylam ze to cos pomoze..Pozniej byla stymulacja, pozniej stymulacja z zastrzykiem na pekniecie... To zawsze boli ale nie mozna sie poddawac...Dla mnie najwazniejsze bylo, ze cos robilam i nie czekalam z zalozonymi rekami...Kazdy cykl i kazda proba przybliza do celu..tylko nie mozna sie poddawac i trzeba robic kolejny krok!!!takze nie rob przerwy..dzialaj dalej! Ja w sumie przeszlam 4 stymulacje, jedna inseminacje...i nawet lekarz stwierdzil ze chyba czas na IVF...takze nie wazne co i jak..wazne zeby isc malymi krokami do przodu i nie czekac:)
Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!
A ja ...mdlosci nie mam,ale i sily brak..azawsze bylam aktywna i nie moglam usiedziec na miejscu a teraz przychodze z pracy i lezeeeee...do nocy...Apetytu brak,nic mi sie nie chce,na razie stracilam na wadze...Moze jeszcze chwila i sie to zmieni..oby...

Pozdrawiam baaaardzo serdecznie...

reklama
Hej:)i jak sie miewacie?co u was slychac???
U mnie ok,czuje sie dobrze,ostatnio Bąbel na usg mial juz 64mm:)i sie niezle wiercil:)widzialam malego czlowieczka,raczki i nozki...cudne uczucie...
Waiting bylas?insemka zaliczona?!trzymam kciuki tak mocno,ze nie macie pojecia!!!!:) :)

Usciskuje i przesylam pozytywne wibracje!

Waiting &&&&&&& za jutrzejsza inseminację :-) Fajnie, że działacie, pewnie niedługo będą tego rezultaty :tak:

Iwu to już drugi trymestr u Ciebie, fajnie :happy2:

Demsik widziałam, że lajkowałaś moje zdjęcie na fb, to z przeglądu artystycznego osób niepełnosprawnych, w Chmielniku występowaliśmy, na końcu kazali śpiewać opiekunom :szok::baffled::-D Ale było super :-)

Mitaka jak się czujesz mamusiu :confused::-)

Hey ja już po. Teraz sobie leże i odpoczywam. Chyba poszło nieźle bo był dwa dominujące pęcherzyki, no i nasienie lepsz eniż ostatnio bo ostatnio było 26ml plemników o ruchu a+b 26% a dziś dostałam 54ml plemników o ruchu a+b 34% :szok:
Teraz tylko czekać....

Neta przegląd w Chmielniku się udał?? Co śpiewałaś ? :-) a jak tam starania ??

Demsik, Mitaka co u Was ??

Waiting no powiem Ci, ze te parametry nasienia daja nadzieje :) moze w koncu sie uda :) co do wystepow to moi podopieczni spiewali " Czy ten pan i pani" i "Przezyj to sam" . Opiekunowie to juz na szczescie tak grupowo spiewali- "Pamietajcie o ogrodach".

stesknilam się za wami bardzo dziewczynki.miałam ciezkie chwile- kłócilam się z moim dodatkowo maly zapalenie ucha, potem owsiki i tak co dzien dezynfekuje cale mieszkanie piore posciele reczniki itd ale jeszcze pare dni i bedzie git.w pore wychwycilam wiec idzie ku dobremu.no i dzis wreszcie dostalam zdjecia slubne;)wieczorkiem ogladamy z eM te na plycie bo fotoksiazka rewelacja;))))))))))))))))))
mitaka- jak tam wasze zycie teraz?
iwu- 13 tydzien;)jest czego gratulować;)
netka- jakies trofea z przegladu?
waiting- juz bardziej trzymac kciukow nie mozna;)
strasznie sie ciesze ze tu jestescie, mimo ze czasami rzadko pisze ale wiem, ze na was zawsze mozna liczyć:zawstydzona/y:...dziekuje...

reklama
Demsik ja tez za Wami tesknie jak jest pare dni przerwy w pisaniu :) mysle co u kazdej sie dzieje itp. fajnie, ze jestescie :)
co do festiwalu w Chmielniku to jest to naprawde super zorganizowana impreza. nagrody byly fajne, dostalismy karimate, dwie rakietki do pingponga, dwie do badmintona,.obrazek, "zloty mikrofon" - taka statuetke, dyplom i kalendarz. lubie takie imprezy, mimo ze nasi uczestnicy to osoby ze znacznym stopniem niepelnosprawnosci i w mam talent to szans nie mamy:p ale wazne , ze sprawia im to radosc.

Do góry