• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi no ale myślałam , ze data urodzenia jest w porzadku a tu psikus [emoji14]

A ja sie dzisiaj wyspalam ani razu w nocy nie wstałam [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog

reklama
aHAHAHAHhahaha :) Ty wiesz, że te moje FB to ''full of zasadzkaz'' bo ja mam manię jeśli chodzi o portale które śledzą moją aktywność w sieci :) A FB zbiera bardzo dużo danych ...ja nawet w laptopie mam kamerkę zaklejoną :D
Ahahahaha dogadalabys sie z moim K [emoji23] zebys zobaczyla nasze haslo do wifi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg

Śmiejcie się śmiejcie :D a potem się dziwicie dlaczego miesiąc temu szukaliście lodówki a ona teraz w reklamach na wszystkich portalach się pojawia :D
Link do: Nie daj się inwigilować w sieci - infoWire.pl
Nie no ja tam to wiem o tym ale paranoja mojego K czasem utrudnia zycie[emoji14]ostatnio jak instalowal jakies super hiper cos dla bezpieczenstwa to to cos poblokowalo polowe stron. I to nie strone jakiego Mietka z Pcimia Dolnego a gmail, facebook, wp.pl, onet.pl, ing. Na szczescie usunal dziadostwo :)

Nie no ja tam to wiem o tym ale paranoja mojego K czasem utrudnia zycie[emoji14]ostatnio jak instalowal jakies super hiper cos dla bezpieczenstwa to to cos poblokowalo polowe stron. I to nie strone jakiego Mietka z Pcimia Dolnego a gmail, facebook, wp.pl, onet.pl, ing. Na szczescie usunal dziadostwo :)

Fachowiec :D
Ja jestem wyczulona bo miałam kiedyś stalkera :) Żadna siła nie sprawi, że na otwartym portalu dodam swoje widoczne zdjęcie, adres @, czy coś podobnego. Do tego mam wrażenie, że on nadal mnie śledzi ...dlatego nie mam prawdziwego konta na FB ani na żadnym innym portalu. Na każdym portalu jakim jestem rejestruję sie z zupełnie nowego maila :) W urządzeniach mam powyłączane mikrofony, pozalepiane kamerki :) A i tel. bez neta ... to się nazywa paranoja :D

Ostatnia edycja:
Fachowiec :D
Ja jestem wyczulona bo miałam kiedyś stalkera :) Żadna siła nie sprawi, że na otwartym portalu dodam swoje widoczne zdjęcie, adres @, czy coś podobnego. Do tego mam wrażenie, że on nadal mnie śledzi ...dlatego nie mam prawdziwego konta na FB ani na żadnym innym portalu. Na każdym portalu jakim jestem rejestruję sie z zupełnie nowego maila :) W urządzeniach mam powyłączane mikrofony, pozalepiane kamerki :) A i tel. bez neta ... to się nazywa paranoja :D

Hehe nie jest tak zle, moj stalkera nigdy nie mial a i tak musze do niego pisac smsy przez szyfrowana apke :p

Nessi a mozesz napisac jak to sie stalo, ze mialas stalkera? Chodzi mi p to aby wiedziec na co zwracac uwage ale czego nie robic bo to powazna sprawa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi wiem coś o prześladowaniu w sieci. Niestety, ale takie coś ciągnie się latami. Też mam wszystko poblokowane i nie odbieram zastrzezonych numerów, nie odpisuje na dziwne wiadomości i tak dalej.... na otwartym też nie dodam swojego ryjca, ani dziecka czy chłopa :P psa conajwyzej ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry