• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
To była moja wina. Dałam się podejść na pewnej platformie do gier ...nękał mnie prawie 2 lata. Jak zaczęłam się z K spotykać i zniknęłam z sieci miałam masę maili z groźbami, włamał mi się na konto ..pisał w co klikam, co oglądam, co robię itp. Chciałam nawet zgłosić sprawę na policję, ale pukali by się w głowę bo facet z kraju Igrzysk Olimpijskich a w tamtych czasach słowo ''stalking' istniało tylko w USA.

A w tamtych czasach jeszcze kamerek wbudowanych nie było ...zwykłą się z kabla wyciągnęło i po kłopocie :) A teraz to we wszystkim kamery :/ Nadal wysyła mi życzenia świąteczne na wszystkie maile, na urodziny ... więc na dniach znowu przyjdzie ..i że ''tęskni'' a przecież ile lat mięło ! Facet dobiega 40tki!

Nessi mój niestety tez raz-dwa razy w roku się odzywa, ignoruje to, ale i tak uważam, ze to chore! Cholernie chore.

I dobrze, ignoruj. Stalker żywi się kontaktem. Jak odpowiesz raz, wszystko zacznie się od nowa. Mnie te życzenia i głupoty co pisze już nie denerwują - idą do spamu - nawet nie czytam. Ale w oko nagłówek zawsze wpadnie. I żyłka drgnie ...po prawie 15 latach można przywyknąć :) Gdyby facet był zwykłym użytkownikiem,- pewnie bym to olała,ale nie -musiałam trafić na informatyka :) Głupi am zawsze szczęście ...:) No to się będziemy bujać tak do śmierci ... chyba, że znajdzie inny obiekt zainteresowania.

reklama
Ja się dowiedziałam nawet nawet gdzie ten mój wielbiciel mniej więcej mieszka, w tym samym województwie co ja, czasem mialam ochotę kogoś wynająć żeby go znaleźli i wytlumaczyli ręcznie. Aż w końcu nauczyłam się mieć to gdzieś. W życiu bym nie pomyślała, że przez prawie 10 lat będzie mi dupe trul, a to jeszcze nie koniec :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry