• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis nie mam pojęcia , może po tej szalwi ? [emoji53]

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

agnesis zrobilam dzisiaj rano test i tez krecha jedna. Wiec jakby ciaza byla to test by juz wykryl .

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej dziewczyny:-)
Bum masakra z tym twoim okresem...myślę że agnesis ma rację i powinnaś zrobić betę. A lekarze zawsze biorą urlopy jak są najbardziej potrzebni!

Nati ja też mam wzdęcia no i zaparcia...męczą mnie strasznie. Ja od zawsze miałam z tym problem.

Karola, Oleczka u was już tak niewiele zostało do końca ciąży. Już niedługo przytulicie swoich chłopców:-)

Julia na tym etapie szyjka ma szansę się jeszcze wydłużyć jeśli będziesz się oszczędzać i będziesz dużo leżała. Będzie dobrze:-)trzymam kciuki

Wczoraj po dyżurze padłam na twarz od razu. O 21 już spalam ale za to o 6 się obudziłam i nie mogłam zasnąć. Jutro mam dyżur więc powtórzę betę. Chcę się uspokoić. Wizytę mam 31 sierpnia na 17.15. Doczekać się nie mogę:-) oprócz tego, że pobolewa mnie brzuch to nic innego nie czuję. Oj żeby tak moje małe było dla mnie łaskawe jeśli chodzi o objawy ciążowe.
Mam pytanie...mogę się u was udzielać od czasu do czasu. Na tym ciążowym forum tak produkują dziewczyny że nie nadążam no i nie chce się nakręcać i porównywać z innymi...

Jakie macie plany na dzień?

Dobra susze włosy i ide na bete , ale wiem , ze nie potrzebnie .
Przeciez tedt by pokazal prawda?

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Ide , buuuu a mówiłam nie robię bety . [emoji35]

PARAPLU 23.08 - kontrola