• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Eveee zagniezdza przez nos ? [emoji43]

Nessi a przechodzilam obok poradni z NFZ , ze nie podeszlam sie zarejstriwac chocby tam ..
Po 12 ide z małą do mojej siostry to podejde.

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

reklama
Tynkus masz zostac z nami nawet jak urodzisz kochana ! [emoji8]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Dziewczyny może panikuje, może się nakręcam, ale dwa dni temu czułam ukłucia pod pępkiem, ale sporadycznie, jak kucnelam czy się nachylilam. A dziś czuję to prawie cały czas :( dodam że w tym mniej więcej miejscu po zabiegu czułam dziwny ból w czasie orgazmu :eek:
Straszą mnie przepuklina, ale ja jakoś nie sądzę...

agnesis może to nic takiego boli to bardzo?

PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum bardzo to nie, stać stoję, o tabletkach ani myślę, do przeżycia. Nastraszyli mnie ta przepuklina, ale już się naczytałam i to na 90% nie będzie przepuklina. Ale spodnie rozpielam, pod fartuchem nie widać :laugh2:

agnesis a ty za niedługo testujesz ? Moze avatarek dziala [emoji4][emoji8]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej[emoji4]

U nas w końcu pogoda letnia bo ostatnio to bardziej jesień przypominało. Wczoraj wieczór tak się z moim scielam ze myślałam ze go z domu wyrzuce. Nerwus i choleryk pieprzony.. Miał tylko kartę do bankomatu uaktywnić. A zrobiła się z tego awantura. Teraz widzę jaką ja głupia jestem bo wszystkie urzędowe i bankowe sprawy ja zalatwiam to on sobie myśli ze zawsze tak będzie. Zoncia się zbuntowala to mezus zaczął mięsem rzucać. Ważne ze koniec końcem wyszło na moje[emoji38]

Bum, w najgorszym wypadku to beta @ przywola. To powinien być 7 punkt na tej liście[emoji12]

Carmen, remonty to przerabana sprawa. My jak zaczęliśmy remonty to chyba z pół roku w syfie siedzieliśmy.

Agnesis nie mam pojęcia co to może być ale może lepiej skonsultować to z lekarzem. Jeśli to przepukliny to trzeba się tego pozbyć.

Tynka, ja to już zaczynam mieć lekkiego stresa. Teraz kopniaki są na tyle realne i odczuwalne ze coraz bardziej uswiadamiam sobie co mnie czeka. A Ty nie znikaj stąd tylko pisz co u Ciebie.

reklama
karola ta 7 punkt , na mnie nawet to nie dziala , w zezzlym cyklu 3 robilam i nie przywolalo .
@ dostalam w 46dc , dzis tez mam 46 ale cisza...

Nic no ubieramy sie z mala ide do mojej siostry na klachy.
Szalwi na razie nie pije , poczekam do bety z tego stresu az mi dzis niedobrze [emoji40]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry