• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Moj czasem sie czepia , ze wiecznie na tym telefonie siedze , ale on sam wie , ze mi jest poprostu lepiej i jakos to rozumie , ale zdarzyly sie male klotnie o bb [emoji16]

Zuza owulacje mozesz czuc w dzien owulacji , moga być takie objawy po owulacji przrd owulacja , kilka dni po niej nigdy sie nie ma pewności chyba , ze potwierdzi to monitoring. [emoji6]

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Moj czasem sie czepia , ze wiecznie na tym telefonie siedze , ale on sam wie , ze mi jest poprostu lepiej i jakos to rozumie , ale zdarzyly sie male klotnie o bb [emoji16]

Zuza owulacje mozesz czuc w dzien owulacji , moga być takie objawy po owulacji przrd owulacja , kilka dni po niej nigdy sie nie ma pewności chyba , ze potwierdzi to monitoring. [emoji6]

PARAPLU 23.08 - kontrola
Mój ma pretensje, że wariacji tu dostaję i się tylko nakręcam :) Powiedział, też, że za ''mocno'' mi zależy i dlatego Nam nie wychodzi. Nie powiem by gadał głupoty - bo rację ma.

Bum nie na zawsze :) na chwilę, bo chyba coś mnie blokuje.
Jak w lutym się wylogowalam to marcu zobaczyłam dwie kreski.
Fajnie pogadać, pożalić się, poradzić, ale głowa się nakręca i ciągle myśli o tym samym...
Z drugiej strony to chyba uzależniona jestem i ciężko nie wejść :)

Ja też miałąm nie wchodzic na forum, póki nie będzie dwóch kresek, ale nie wytrzymałam. Zadomowiłam się na kwietniówkach, udzielam się na innych wątkach i ani myślę sobie stad pójść :)

Bo kurcze kto jak nie inna staraczka Nas zrozumie?:)

Nessi no może troszkę racji ma. Ale według mnie jak ciąża będzie miała być to będzie tak czy siak .
Ale może człowiek nie myśli i lepiej się czuje , tez na pewno jakiś wplyw na ciąże to ma [emoji4]

agnesis to na chwilę masz pozwolenie haha [emoji6]

nikusia a masz jakies dzieci ? Napisz cos wiecej o sobie [emoji4]

Oooo jajnik działa coś mocniej [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Nessi no może troszkę racji ma. Ale według mnie jak ciąża będzie miała być to będzie tak czy siak .
Ale może człowiek nie myśli i lepiej się czuje , tez na pewno jakiś wplyw na ciąże to ma [emoji4]

agnesis to na chwilę masz pozwolenie haha [emoji6]

nikusia a masz jakies dzieci ? Napisz cos wiecej o sobie [emoji4]

Oooo jajnik działa coś mocniej [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Mana imię Monika, mam już 34 lata, 7 letnią córeczkę Zuzię, i dwa Aniołki ;-) Teraz to mój pierwszy cykl starań, byłam pewna, że się uda za pierwszym razem, ale póki co nic nie wiadomo :)

ni_kusia- witaj tez mam 34 lata i 7 letnią córkę plus 5 lat synka

Bum- jeszcze 2 godziny i będziesz wiedzieć , ale ten twój cykl jest długi 46dzień , może nowej dlatego krew Ci z nosa leci przez te cykle , ja krwawiłam z nosa ale w drugiej ciąży

Ja już zakupiłam wszystkie pierdoły jak lakier , coś do włosów , rajtki wcale mi się nie chce iść na to wesele , boje się tych wszystkich zapachów i ze będę biegać do kibla , mam nadzieje ze mój i dzieciaki bedą się dobrze bawić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ni_kusia- witaj tez mam 34 lata i 7 letnią córkę plus 5 lat synka

Bum- jeszcze 2 godziny i będziesz wiedzieć , ale ten twój cykl jest długi 46dzień , może nowej dlatego krew Ci z nosa leci przez te cykle , ja krwawiłam z nosa ale w drugiej ciąży

Ja już zakupiłam wszystkie pierdoły jak lakier , coś do włosów , rajtki wcale mi się nie chce iść na to wesele , boje się tych wszystkich zapachów i ze będę biegać do kibla , mam nadzieje ze mój i dzieciaki bedą się dobrze bawić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum ja miałam krwotoki z nosa w każdej ciąży... głównie w nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry