• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi taras masz piękny [emoji7]
Z przyjemnością bym na tym bujanym posiedziala [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Jak podlejesz kwiatki, zamieciesz podłogę, ja umyję to się możesz bujać cały tydzień-gwarantuję dostawy ciasta, obiady, napoje zimne, w tym % i tampony jak @ przyjdzie :D

reklama
Tęczowa za godzinkę powinien być wynik:-) czekam z niecierpliwością.

Julia dobrze ze masz to już za sobą. Szwy okrężne są bardzo skuteczne. Na pewno maluch szybciej niż w 37 tc nie wyjdzie:-) tylko musisz się oszczędzać.

Nessi ale piękny taras...nic tylko leżeć całymi dniami w słońcu bym mogła :-) i co ty chcesz sprzątać ha ha. Czysto przecież:-)

Eveee ale pycha śniadanko. Ja mam ochotę właśnie na jogurty, owsianki i zupy mleczne.

Bum ja mam wizytę dzień później. 31 sierpnia ale chyba za wcześnie i nie będzie nic widac:-/ no zobaczymy.

Nessi haha nie ma problemu ! [emoji6]
Ale czysto masz kochana [emoji4]
Tamponow to kuzwa chyba z 2 paczki jak @ przyjdzie [emoji23]

Tynka a może już pecherzyk będzie kochana [emoji4]
A jak twoj zareagował na ciąże?

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Bum mój mąż jeszcze do końca nie wierzy. Powiedział że uwierzy dopiero jak na usg malucha zobaczy:-) ale ogólnie dba o mnie i się martwi żeby tylko wszystko było dobrze. Po ostatniej akcji z testem dodatnim podchodzi do tego na chłodno. W sumie się nie dziwię.

Nessi ale masz wypasione sprzęty w domu! Jak coś to będę od ciebie zbierać inspiracje jak będę swoje mieszkanko szykować kiedyś. Ja się kompletnie nie znam.na niczym jeśli chodzi o agd/rtv

Ja jeszcze nigdy nie trafiłam na długowieczny odkurzacz, więc jak podziała chociaż kilka lat to będzie dobrze ;)

No ja też :) Chociaż! PRL/owskie sprzęty działają do dziś :) Kiedyś producenci nie wpadali na pomysł by sprzęty ''miały określoną żywotność''
Tynka - raptem tylko trzy :D Mam jeszcze klimatyzator ..bo u Nas na dachu gorąco jak diabli :) Mąż w betę jeszcze nie wierzy ?:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry