Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak? Połowa mojej rodziny choruje na tarczycę i sobie nie chwali no ale może masz rację, może byłoby gorzejMajka hi hi ale ty mieszkasz w dobrym miejscu dla mojej tarczycy [emoji5] Gdansk piekne miasto.
Wysłane z mojego HUAWEI Y360-U61 przy użyciu Tapatalka
Ja jestem 3 tydzień na urlopie, miałam jeszcze zaległy a teraz nie wiem jak do pracy wrócę (o zgrozo)...majka to co tydzień urlopu ? [emoji4]
Posprzatalam trochę i masakra leci jak z kranu , ze te spoznialskie takie są [emoji57]
![]()
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
A u mnie spoznione ale trwalo 3 dni i jest spokójTak? Połowa mojej rodziny choruje na tarczycę i sobie nie chwali no ale może masz rację, może byłoby gorzej
Ja jestem 3 tydzień na urlopie, miałam jeszcze zaległy a teraz nie wiem jak do pracy wrócę (o zgrozo)...
Co do @ to ja myślałam dzisiaj że z domu nie wyjdę, no masakra. Te opóźnione chyba cały czas zbierały się w sobie![]()