hej hej jak tam?
A nic w sumie
Co do śluzu też tak kiedyś miałam,że przez kilka dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej hej jak tam?
oo super,a powiedz jak juz by sie udalo, byscie te wszystkie testy przeszli to mysleliscie o wieku dziecka? niemowle czy starsze? czy bez roznicy Wam to?A nic w sumieDostałam namiary od koleżanki na ośrodek adopcyjny i będę tam uderzać, muszę pogadać z M. konkretniej. Zaraz lecę do miasta, wnioskować o nadanie numeru domu
Co do śluzu też tak kiedyś miałam,że przez kilka dniWyższy poziom hormonów pewnie
działaj
![]()
Tak do pół roku bym chciała. Zaznaczymy do roku, ale liczę na małe.,oo super,a powiedz jak juz by sie udalo, byscie te wszystkie testy przeszli to mysleliscie o wieku dziecka? niemowle czy starsze? czy bez roznicy Wam to?
bardzo sie ciesze, ze taka decyzje podjeliscie, dacie jakiemus dziecku dom i milosc, a to jest piekne, a Wy mozecie tam sami zdecydowac w jakim wieku ma byc? czy dana placowka decyduje tak mniej wiecej? orientowalas sie w temacie? czy to zaznaczenie Wasze ma znaczenie?Tak do pół roku bym chciała. Zaznaczymy do roku, ale liczę na małe.,
oo to moze dobry znak?Byłam wizytę mam na 18 kwietnia położna powiedziała że jak takie plamienie będzie się utrzymywało kilka dni to mam to zaliczyć jako @
Widziałam dzisiaj pięknego bociana pierwszego w tym sezonie![]()
wiesz moze akurat to bedzie u ciebie TEN cyklLuxuorius oby oby![]()