• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux dziękuję [emoji8] ale ona jest bardzo nie grzeczna czasem juz do niej sił nie mam..
A teraz u mamy jestem :)
ona ma ten wiek co moja chrzesniaczka, wszystko ciekawi, wszedzie lapki wklada i ta minki jak sie zlosci,
ps jak bym nie poronila to bysmy mialy dzieci z kilkudniowa roznica wieku wiesz i tez bym sie wkurzala na foszki poltoraroczniaka :-) :)

xbum: fajna ta twoja córcia :D

anula: właśnie sprawdziłam, norma u mnie w labie dla fazy lutealnej to 16 a ja mam 14, więc owulacja była. Szczerze mówiąc liczyłam na wyższy prg, bo taki mam przez ostatnie 2 cykle :/ A teraz miały niby 2 pęcherzyki pęknąć...Trochę mnie to martwi :/ Chyba nie będzie bliźniaków ;(

bardzo sie ciesze, ze taka decyzje podjeliscie, dacie jakiemus dziecku dom i milosc, a to jest piekne, a Wy mozecie tam sami zdecydowac w jakim wieku ma byc? czy dana placowka decyduje tak mniej wiecej? orientowalas sie w temacie? czy to zaznaczenie Wasze ma znaczenie?

Orientowałam się, że tam się zaznacza, czy chce się chore do jakiego wieku itp, ale też placówka daje znać na jakie dziecko ma się szanse.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry