Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Juz po @ bum trwala 4 dni i nie plamilam cudownie hura cykle wracaja mi do normyJugo polezalam troszkę i przeszło , teraz jajnik czuje [emoji1]
Możesz mnie wpisać do kalendarzyka :
7.04 USG
8.04 prolaktyna
16.04 prolaktyna
18.04 wizyta u gin [emoji106]
azylek co tam u Ciebie ??
@ mam nadzieję brak [emoji14]
karola , teczowa jak się
czujecie ? [emoji5]
Kruszyca coraz bliżej wielki dzień jak tam stresujesz się ? [emoji4]
lusia jak się czujesz , @ zlagodniala trochę ? [emoji6]
Marchewka jak znajdziesz chwilę odezwij się [emoji41]
A ja w wyrku , może jaki film obejrzę [emoji1]
Spijcie dobrze ! [emoji8]
nie obwinaj meza, chodzi o to, ze on chodzi na silownie, ze bral tam moze jakies specyfiki? ja sie a na mojego darlam nie chlej tyle piwa, kawy nie pal tyle, to ma jakis wplyw na nasienie....cos to dalo bo ograniczyl to, ale ma dni, ze kawa za kawa, papieros na papierosem...co do zostania ciocia to ja dzis prawdopodobnie nia zostane i nie jest mi przykro, ciesze sie, bede miec druga bratanice...myslalam, ze bedzie mi przykro, ze nie pogodze sie z ta ciaza, a Bog chcial inaczej i czekam jak na swoje, ale rozumiem Cie, nie masz prawo byc zla, ma prawo byc Ci przykro, wyplacz sie i szukaj dalej rozwiazania, nie wierze, ze nic sie nie da zrobic!!!!!Jugo, Nessi nie da się tego naprawić. Jego organizm nigdy nie będzie działał jak powienien bo ja jestem pewna, że to wszystko wina sterydów, które latami w siebie pakował. Ja prosiłam, tłumaczyłam, błagałam ale miał to gdzieś. Tylko że teraz to ja płacze nocami i nie mogę patrzeć na ciężarne i dzieci. Od zawsze był laluś i wygląd dla niego był najważniejszy. I on niczego nie żałuje.