reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati no jasne , że tu zostane ! [emoji6]
Dokładnie tak to będzie a najlepsze jest , to że my dzisiaj mamy jechać do sklepu + musze posprząta i ciasto zrobić bo jutro z rana mam gości [emoji21]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
majka głowa do góry , szybko znajdziesz lekarza i będzie oki [emoji8]

Nati jablecznik zrobie bo ogolnie brat od mojego P będzie z dziewczyna bo na urodzinach od Leny ich nie bedzie bo we wtorek wylatują , a oni jedzą dietetycznie , więc może na jablecznik się skusza zrobie mało słodki a zapene to tylko wode wypija a moje wypociny na daremno będą a z samego rana mi sie nie chce do cukierni leciec [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Nati hehe ok [emoji108]
Chcialabym zrobić z pianką , ale mi kuzde zawsze opada ta pianka nie wiem czemu [emoji48]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum to ja wbijam na ciacho, mi tam słodkie nie straszne [emoji1]
A piankę wykładasz pod koniec pieczenia? Mi jakoś nawet wychodzi :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis ja robię tak kruche ciasto podpiekam z 10 min potem daje potarte jablka pierw podsmazone z cynamonem i cukrem waniliowym pianka z bialek i druga polowa kruchego na górę ... Moze faktycznie zrobić to inaczej ... [emoji57]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Mi został jeden owu, może zrobie we wtorek, będzie 12dpo ;)
Bum no mozna zawsze pokombinować i zobaczyć czy inne sposoby dają lepsze efekty :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry