Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pamiętałammajka a zrobisz dla mnie ten test owu?
![]()
Aaaaaaaaaaaaahahahahaha przypomniały mi się początki na forum. Nie dziękuję żeby nie zapeszyćmajka srelu TyGratuluję, i no proszę test owu pokazał ciazę
To ci heca ...
To ja w ciąży nie jestem bo mi nie wychodzą hehe [emoji38] mogę wrócić i pic inofem 2x dziennie [emoji5]
Ogolnie to ja jeszcze w wyrku nic mi sie nie chce a szczególnie sprzatac ten syf...
![]()
Mi na ciążowym jednego dnia biel a na następnego aparat chwyta może z tymi owu też tak jest. Jutro z rana zrób ciążowy.To ja w ciąży nie jestem bo mi nie wychodzą hehe [emoji38] mogę wrócić i pic inofem 2x dziennie [emoji5]
Ogolnie to ja jeszcze w wyrku nic mi sie nie chce a szczególnie sprzatac ten syf...
![]()
No dobrze, czekamy...majka nie , nie robie max w srode jak @ nie będzie , jakoś nie spieszy mi sie juz do testow , szyjka sie obniżyła , wiec wiesz @ powinna przyjść...
Nessi raczej w następnym cyklu kochana [emoji6]
![]()