Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hey witam sie weekendowoNessi ja tam zawsze mam test w domu [emoji23]
U mnie owu prawdopodobnie była wczoraj a plamienie jest nadal![]()
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Ja plamiłam od 21 do 28dc i nadal nie wiem dlaczego. Niby okazało się że mam nadzerke ale czemu wcześniej jej nie widzieli i czy może ona krwawić sama od siebie? Może w czwartek kolejny lekarz będzie bardziej wylewny...Hey witam sie weekendowo
My juz od wczoraj oficjalnie na nowym mieszkaniu, a balagan gorszy niz byl.
Wiesz musze ci powiedziec,ze ja teraz 18dc dostalam lekko brunatnego plamienia,wczoraj momentami az mialam zywa krewale jakkos podpaska specjalnie sie nie przelewala....dzis tj 20 dc przy podcieraniu widze jeszcze lekko czerwonawe....na moje to to owu tez nie byla. Chyba raczej pcos daje mi popalic.... Dzis brzuch boli mnie zacznie mniej, i plamien tez mniej (ale sa)... Chyba dam se na luz ze staraniami. W tym cyklu bylam spokojna o niczym nie myslalam az tu boooom !!!!!
Myslisz, ze jak nosilam ciezkie kartony to kg tez swoje zrobily??
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Ja kiedys za panienki mialam nadzerke,a potem to juz nie.Ja plamiłam od 21 do 28dc i nadal nie wiem dlaczego. Niby okazało się że mam nadzerke ale czemu wcześniej jej nie widzieli i czy może ona krwawić sama od siebie? Może w czwartek kolejny lekarz będzie bardziej wylewny...
Nessi, rano do syna nie zdaze czasami sie ubrac i tyle. Ale zadzwiwilo mnie to. Bo nie nigdy czegos takiego nie mialam. Ale chyba zadnych z Was tez ;DZa 50 sztuk niecałe 26 zł
Link do: Testy OWULACYJNE owulacyjny 50szt+5 ciążowe GRATIS
A co Ty bez majtek chodzisz, że po nogach płynie ?![]()
Pierwszego dnia plamienia było trochę żywej ale ogólnie to były czarne plamienia. Ja w pierwszej ciąży miałam nadzerke ale nic nie plamiłam i po ciąży dopiero mogłam ja wymrozic a teraz znowu...Majka a mialas momentami tez zywa krew???
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk