M_ania
Fanka BB :)
Ja mam 50 mg i biore 3 x dziennieA jak 2x dziennie ? Tez mam jeszcze cale op pod jezyk i może następny cykl bym ją użyła [emoji38]
![]()
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam 50 mg i biore 3 x dziennieA jak 2x dziennie ? Tez mam jeszcze cale op pod jezyk i może następny cykl bym ją użyła [emoji38]
![]()
No lepszy ale luteina tansza, choc mam po niej mdłosci, przy nastepnej wizycie zmienie na dupkaAha dzięki [emoji6] też mam taką , ale dupek lepszy hehe [emoji3]
![]()
Jakos już przywykłam do smaku [emoji4]Mania ja po dupku też mam , mnie jedynie w luteinie dobija to , ze trzeba ja pod jezyka bo jakby byla do połknięcia to by było ok [emoji108]
![]()
Przerwa była wymuszona bo po prostu byliśmy w dni płodne 400 km od siebieMania 1 przerwa i tak dobrze , ja jak do grudnia nie zajde to tez sobie robię dłuższą przerwę a bardziej będę myśleć co dalej z tym wszystkim [emoji5]
![]()