anula88
MAMY SIEBIE :0)
dobry plananula rób , rób ja już zjadłam , umyc dziecko , uspac dziecko , umyc siebie sex i spać ooo mój plan na dziś
Oleczkaaa a jak się czujesz kobietko ?![]()
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobry plananula rób , rób ja już zjadłam , umyc dziecko , uspac dziecko , umyc siebie sex i spać ooo mój plan na dziś
Oleczkaaa a jak się czujesz kobietko ?![]()
No ja przecież wiem toanula no musi być dobry inaczej bym nie pisała , nie kłamała bym Cię
Ciszaaa cos tu u nas , dziewczyny wychodzić z krzaczorow[emoji14]
Kobieto nie czytaj doktora Google .... może jakieś potowki albo co .... skóra w ciąży wytwarza dużo czegos tam to i Pruszczyca atakuje albo co ...hormony szaleją ...posmaruj czymś wysuszajacym i będzie okWiesz jakieś dziwne mam przeczucie że coś jest nie tak jakieś krosty Ala pryszcze bolace jak dotkne powyskakiwaly mi na brzuchu jest ich kilka ale jest i na udach no i zajad mam i oczywiście doktor Google mi podpowiedział i już mam stresa
wiem ze przewrazliwienia nie da się schować do szufladyAnula przewrażliwiona jestem w tej drugiej ciąży miałam optyczne na ustach lekarz to zlekceważył a mi się wydaje że to było przyczyną ehh wiesz to nawet nie wygląda jak potowkka