• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wstawać, wstawać ... :)
Tormentiol Wam ładnie pachnie ?:szok: Szalone Wy ...mi śmierdzi jak jakaś padnięta dżodżownica :D
Plamienie ustało ... wczoraj po południu już mało co ...przez noc nic, i dzisiaj też póki co ... a na nogach od 5:00 jestem ...No zobaczymy. Teraz tylko czekać na @. Może w końcu i czas na prawdziwą taką hiper - extra gorącą kąpiel :)
Nie chce mi się do pracy .. jakaś taka wypalona jestem. Ehh... sił nadal brak. Chyba jakieś wit. zacznę łykać. Betę zrobię w środę przed wizytą bo i tak pewnie powie by sprawdzić, więc wolę uprzedzić temat

Z dobrych wiadomości to Wam napisze; Jutro SOBOTA!!!!!
Ojej jak dobrze ...

Miłego dnia i może jakieś pozytywne testy?:)

Dzień dobry,

nessi: witaminki to dobry pomysł. Ja to zawsze na wiosnę jestem taka nijaka przez przesilenie. Na szczęście mija. Padnięta dżdżownica :D Uśmiałam się ;) Mam nadzieję, że @ przyjdzie niebawem. A z gorącą kąpielą to jeszcze trochę poczekaj lepiej. Sobota, a potem niedziela. Dwa wolne dni :D

U mnie od rana słonecznie, ale mokro. Ciekawe czy tęcza będzie?

Udanego dnia :)

KWIECIEŃ:
9.04: Xbum - badania hormonalne

14.04: Azylek - wizyta u ginekologa
14.04: Luska - monitoring
14.04: Nessi - wizyta u ginekologa
15.04: Luska - wizyta u ginekologa
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Luska - monitoring
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Azylek - endokrynolog
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa
19.04: Tęczowa - wizyta i scan
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: USG dzieciątka

Kogoś pominęłam?

Dzień dobry , dzień dobry :)

A u mnie brzydko i pada ehh rano wstałam z bólem brzucha ale już przeszło samo , normalnie znów czekam na @ z utesknieniem :)
a temp dziś 37.0 .

Oleczkaa ty naleśniki u mnie miały być racuchy z bananami ale na tą godzine nie chce mi się :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry