• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry [emoji5]

kacha kciuki wielkie , kochana ! Oby to był dobry znak [emoji110][emoji110]

anula zazdroszcze , mnie wszystko boli , jeszcze mała nam sie wrabala do lozka o 4 a mi sie nie chce jej potem zanosic i mam za swoje ....
Fotka Gabrysia dziś będzie [emoji4]

U mnie nic , chyba cykl będzie dłuższy , dziś 28dc...
Temp hmm , troszkę pnie się w górę ale szału nie ma ... Dziś odstawiam dupka

Zobacz załącznik 780079

wff2krhmvaem9yip.png
Niech idzie do góry ... [emoji38]
ooo czekam na foto [emoji6]
ja się wyspałam pomijając incydent m .. mówi do mnie wstawaj juz ... ja se myślę hmm zaspalam shit i budzika nie slyszalam ..pytam wiec która godzina a ten do mnie ze 3 [emoji28]

reklama
Hajmal - Gratulacje ! Niech teraz betka ładnie pnie się do góry :)
Majcia - Nie wiem, czy przyjemne jest to badanie, ale moim zdaniem słusznie, że robią, w końcu jakiś lekarz przyjrzał się głębiej tym krwawieniom. A cytologia jak Ci wyszła ?
Bum - dupeczka odstawiasz ? No to zobaczymy co przyniesie :)
Anula - ze zdrowiem lepiej ale szału nie ma. Znowu zaraz coś zniosę do domu bo dzieci na placówkach z gilami po kolana chodzą :]
Dzisiaj mam ślubowanie młodego .. ile ja się wczoraj za białą koszulą i krawatem nalatałam ehh..

Hajmal a śluz miałaś przed terminem @ bo u mnie suchutko, mi zawsze 2 dni przed okresem pojawia się trochę śluzu i potem dostaję małpę. Myślę, że najwcześniej za 2 dni mogę dostać okres.
Śluz to żaden wyznacznik, zarówno w ciąży jak i w cyklach bez niej miałam raz bardzo mokro, raz suchutko ...To też w dużej mierze zależy od hormonów.

Ostatnia edycja:
nessi ja w 2 ciążach na początku raczej sucho miałam, potem po 6 tyg, zaczął się pojawiać.
anula sex 2 razy dziennie to nie u nas. Mój m i ja niestety po 4 razach codziennie to już mamy przesyt. A co dopiero 2 razy w ciągu dnia, zajechalibyśmy się od takiego sexu. Ja największą ochotę mam zaraz po okresie, w dni płodne i krótko przed okresem. Więc wymagająca nie jestem.

Dobry [emoji1] dopiero wstalam. Mala dzis do przedszkola nie poszla,bo wczoraj wrocila z niego ze sraczka [emoji13][emoji13]
Mnie od wczoraj tak piluja cycki,ze nawet przed okresem tak nie mam mocno...moze owu sie szykuje ( to chociaz zbadam sobie progesteron)

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

nessi ja w 2 ciążach na początku raczej sucho miałam, potem po 6 tyg, zaczął się pojawiać.
anula sex 2 razy dziennie to nie u nas. Mój m i ja niestety po 4 razach codziennie to już mamy przesyt. A co dopiero 2 razy w ciągu dnia, zajechalibyśmy się od takiego sexu. Ja największą ochotę mam zaraz po okresie, w dni płodne i krótko przed okresem. Więc wymagająca nie jestem.
To, że było tak w 2 nie znaczy, że będzie tak w trzeciej :)
Tak samo jak z objawami ciążowymi ...w jednej ciąży masz wymioty w innej nie masz, ale za to łepetyna Ci pęka ..

Anula myślę zrobić jutro drugi raz bete
Hajmal a śluz miałaś przed terminem @ bo u mnie suchutko, mi zawsze 2 dni przed okresem pojawia się trochę śluzu i potem dostaję małpę. Myślę, że najwcześniej za 2 dni mogę dostać okres.
Miałam sucho od owulacji dopiero w 27dc miałam troszkę śluzu, ale tylko tyci tyci, wtedy już test pokazywał słabą kreskę. Ale wy obstawiliście te same dni co my wiec może te liczby i wam przyniosą szczęście :)
Z tym śluzem Nesii to chyba ma rację u mnie był w 12 dc potem nic az do piku i wtedy taki jednorazowy glutek a potem dwa dni ubogo ale ślad na papierze był płodnego śluzu
Bum twoja temperatura rośnie a przecież na @ leci na łeb na szyję w dół :)

reklama
anula a to Cię małż w jajco zrobił [emoji38]

Black normalne nie przejmuj się [emoji6]

Nessi oby @ szybko przyniósł hehe jak ciąży nie ma [emoji5]

hajmal ale mi sie zapewne cykl popierniczyl i nic nue wiadomo z takiej temp , jasnego przekazu nie ma o co chodzi , jak miałam w zeszłym cyklu [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry