• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jajnik mnie jak na złość zaczął bolec i spać nie umie [emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png

Witam się z rana [emoji4]

Temp dziś 37.00 - 10dpo , w nocy mialam tski bol jajnika , ze nie wiem o co chodzi , dzis juz cisza [emoji4]

hajmal co z tego , ze 2 dni po @ , jak jestem 10 dpo a niechce mi się robić testu i znów rozczarowac , chyba wole miec nadzieję [emoji5]

Wykresik :
1477982036752.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477982036752.png
    1477982036752.png
    56,7 KB · Wyświetleń: 369
Artemida , poprzedni mialam podobny a w ciąży nie byłam , więc wiesz [emoji4]
Zastanawiają mnie tylko te wczorajsze wieczorne mdlosci i ten dziwny bol jajnika , czy to jak coś mogło być zagnieżdżanie ? A jak tak to nie opłaca mi się jutro testu robić bo nic nie wyjdzie ooo [emoji4][emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum no no, ja mam nadzieje razem z Tobą, z testem poczekaj jeszcze chociaż 2dni albo i 4 żeby było pewniejsze [emoji6]
A u mnie owu chyba jednak nie było wtedy kiedy apka pokazała, zapomniałam, ze tamten cykl miałam porąbany i krótszy, wiec apka tez go sobie skróciła [emoji6] a tu sluź od wczoraj wieczorem mnie odwiedza i wczoraj dopiero czułam jajnika. Zobaczymy, bo i tak wiadomo co ma być to bedzie.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Witajcie
U mnie dziś z rana znowu krew w śluzie [emoji34]
Jestem w 17 dc, 3 dpo
Biorę od dziś luteinę i czekam

Nie miałam wcześniej żadnych plamień, raz od czasu aż zaczęliśmy się starać miałam jakieś bardzo delikatne, jednorazowe plamienie w czasie owulacji
Pewnie bede musiała w następnym cyklu iść do gin

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania ja w zeszlym cyklu od 18-22 dc mialam plamienia. Najpierw niteczki a potem drugiego dnia chlusnelo mi krwia. 3go dnia jeszcze krew a 4 i 5 niteczki....u mnie raczej problemem byl inofem.
U ciebie moze byc objaw przebiegajacej owulki i z tego co kiedys wyczytalam dobrze to swiadczy, ze jestes akurat b.plodna.
U mnie temp sobie hasa raz do gory, raz na dol....od zeszlego poniedzialku bola mnie cycki, dzis jest 8 dzien jak sie daja we znaki. Brzuch tak samo boli caly czas, wczoraj to az myslalam ze okresu dostane. Najciemniejszy test mialam 13 dc i do teraz ewidentne negatywy.
Bo kreseczka tylko rozowa.
Po obserwacji temp. stwierdzam, ze test z 13 dc by potwierdzal wszystko, bo bole byly, sluz byl i 14 dc byl spadek tempki....
Z drugiej str nie rozumiem boli jak.na @ i bolacych piersi, bo przed owu bolaly a jak bylo juz po to przestawaly. I teraz juz nic nie rozumiem. Albo faktycznie mam jakies problemy hormonalne albo sie owu przesunela i dlatego bole trwaja nadal...... hm testy jak mi wychodzily pozytywne to od razu a teraz to tyle co kot naplakal. Jak.myslicie zaufac intuicji i bolom, bo to.by wyjasnialo wszystkie bole czy raczej testom.
Z 3 str wiem ze wy tez do konca nie wierzycie testom....sory za 2 str ksiazki [emoji1][emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry