• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Edit : co myslicie o termometrze na sline.... ?
Ps. Nessi ahhaaa snilo mi sie, ze chodzilam po roznych miejscach i nie wiem co robilas w milano [emoji23][emoji23] ale zostawialas mi wszedzie lisciki (karteczki) z wiadomosciami. Na jednym bylo napisane : test negatywny nie swiadczy jeszcze o niczym.....
Na drugim cos bylo o ciazy
A na trzecim, ze twoj test ciazowy byl pozytywny.....ahahaa
Nie wiem jak.sie wkradlas w moje sny, ale ogolem sympatyczny byl. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Witam się z rana [emoji4]

Temp dziś 37.00 - 10dpo , w nocy mialam tski bol jajnika , ze nie wiem o co chodzi , dzis juz cisza [emoji4]

hajmal co z tego , ze 2 dni po @ , jak jestem 10 dpo a niechce mi się robić testu i znów rozczarowac , chyba wole miec nadzieję [emoji5]

Wykresik :
Zobacz załącznik 780859

wff2krhmvaem9yip.png
A ja.ci pisalam w zeszlym tyg , ze cos czuje ze ten cykl bedzie twoj [emoji254][emoji254][emoji254]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hej,
Bumek, Bumek ładnie się pnie ta Twoja temperaturka oby to był dobry znak :*
Mania też miałam takie plamienie 2 dni nie bój nic, nic się nie dzieje
Bać się nie boję [emoji16]
Ale to strasznie irytujące że się dzieje coś właśnie jak się człowiek stara, bo zaczyna myśleć [emoji57] a to nie służy zachodzeniu w ciąże [emoji53]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

agesis no właśnie , też tak myślę , że za 3-4 dni to już będzie wynik 100% i kreska , której nie będzie trzeba się doszukiwać ...
Ale obejrzymy na razie mam małą cichą nadzieję [emoji4]
Nooo to działać , działać kochana ja w tym cylu mało co śluzu widziałam , jakaś odrobinke a bralam wieska tez...

Mania moze to plamienie jakieś okołoowulacyjne ?...

Carmen pokaż ten twój wykres [emoji6] ten owulacyjny Afrodyta? Ponoć dobry jest , ale czy to prawda...
Co do mojego cyklu nic jeszcze nie wiadomo , on lubi nadzieje robić a potem czar pryska [emoji6]

tęczowa a u Ciebie jak tam , ktory dc , już po owu ? [emoji4] oby był , ale wiesz jak to jest , jak się człowiek npali a potem dupa blada wychodzi , no ale może w końcu się udało w końcu sexy od 8dc co drui dzień były do 28dc , aż sama w to nie wierze i to nie ,
ze starania i trzeba , tylko z ochoty huehue [emoji23][emoji23][emoji4]

Jej mój dziec wstał o 8 , przyszła do nas i spalismy do 10:39! Trzeba szybko śniadanko robić [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

ja już po owu i nawet mam dwie kreski także ten :)
te plamienia Mania miałam właśnie teraz kiedy mi się udało, były w dniu owulacji i chyba dzień po. Więc byłam spokojna, że doszło do owu :D może to u Cibie też będzie dobry znak ?
Bum oj żeby Ci się w końcu udało!!!

reklama
Tęczowa89 jeśli owu byłaby wczoraj według plamienia a nie według bólu i śluzu to by znaczyło że nie trafiliśmy w owulacje z bobosexami

Dobra, postaram się już nie gdybać [emoji12]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry