• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

hej dziewczyny witam was po kilku dniach nieobecności.trochę czytania miałam ale fajnie was się czyta więc to sama przyjemność:happy2:ja jestem w 15 dc owulacje miałam tzn.czułam 13 dc . Nie mieliśmy z mężem za za dużo okazji się starać ale cóż czekamy co będzie:-Dtrzymam za was dziewczyny kciuki a tym którym się udało gratuluje!!!

reklama
Rene pięknie wyglądacie ! [emoji7][emoji8]
Jeszcze troszkę i polowkowe [emoji6]

Artemida ja tu będę zawsze [emoji38][emoji38]

Judytyka to teraz czekać trzeba , oby szybko się ktoś zadomowił [emoji4]

A mnie boli pod pachą wrrrr [emoji48]jak to sie mowi jak ie urok to sraczka....

wff2krhmvaem9yip.png

Rene pięknie wyglądacie ! [emoji7][emoji8]
Jeszcze troszkę i polowkowe [emoji6]

Artemida ja tu będę zawsze [emoji38][emoji38]

Judytyka to teraz czekać trzeba , oby szybko się ktoś zadomowił [emoji4]

A mnie boli pod pachą wrrrr [emoji48]jak to sie mowi jak ie urok to sraczka....

wff2krhmvaem9yip.png
A ja nadal plamie i mam bóle jak na @
Nie da się nie skupiać na tym jak pobolewa [emoji34]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Mania ciekawe co tam się dzieje....

Artemida a może mierz temp i obejrzysz czy występuje owu , może jest gdzieś tam później [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Mania ciekawe co tam się dzieje....

Artemida a może mierz temp i obejrzysz czy występuje owu , może jest gdzieś tam później [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
No pewnie będę musiała iść do ginekologa, bo sama tego nie ustale [emoji57]

Według apki owu byłya w 13 dc,według mnie w 14 dc, na objawy owulacji za późno moim zdaniem ( cgyba że miałam drugą) a na implantacje za wcześnie [emoji19]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania ja w tamtym cyklu tez po owu plamilam az do samej @ która i tak przyszła dwa dni szybciej [emoji53] teraz czekam czy znow sie cos wydarzy czy to był tylko jeden porąbany cykl.
Bum to co? Rano test? Czy czekasz? Bo sama sie niecierpliwie, co tam u Ciebie sie wydarzy [emoji1]
Mnie napierdziela jajnik. Moze sie skuszę dzis na małe co nie co, bo moj taki miły jest, ja mam dobry humor, że może... [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry