• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dopiero 13 a tu już wino, wódka [emoji23] haha Carmen córki Ci z przedszkola nie wydadzą jak poczują ze piłaś [emoji23] a ja marze o gorącej kawie [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Artemida ale mi ślinka pociekła [emoji1] czekolada [emoji50][emoji50]
Karola piękny brzuchol, nie żadna tam beczka [emoji2]
Anula u mnie zimno jak cholera, a ze teraz siedzę u mamy, gdzie wymieniają u niej w domu okna to siedzę w kurtce i w martensach przy grzejniku [emoji12]
Bum każda łapie smuteczki po negatywnym teście, ale bedzie dobrze prędzej czy pózniej [emoji4] rozumiem ze @ jeszcze nie ma?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ta Biała szczególnie przypadła mi do gustu :D mmm

Mala dzis nie poszla do przedszkola. Nie chcialo mi sie wstac. Niestety pozno chodze spac.
Dziewczyny takie pytanko : jak o 4.30 poszlam na siusiu to ma to wplyw na mierzenie temp. (A mierze ja o 7.00 rano ) ???

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Mozecie luknac?? Chcialam dodac ten wykres co bum, bo tam lepiej i wyrazniej on wyglada.. no a ze gamon ze mnie i ze nie umiem to macie ten z ovufriend (nie widac za bardzo na nim roznic )

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen też się kiedyś wstydziłam...do momentu kiedy w szpitalu na oddziale ginekologicznym, młody stażysta miał zbadać moje piersi...
Nie zapomnę jego miny i zażenowania....był bardziej zestresowany ode mnie. Od tamtej chwili nie czuje już wstydu i skrepowania, wręcz przeciwnie. NIe ukrywam niczego - chcę aby lekarz wiedział wszystko co powinien z każdej strony.
W końcu to w dobrej mierze...a już nie zliczę na palcach ilu lekarzy mnie oglądało od "dołu" i każdy miał ten sam wyrok...

reklama
Carmen nie ma się czego wstydzić,uwierz mi ze lekarze mają różne przypadki i spotykają masę różnych kobiet ... nikt cie nie będzie oceniał,lekarz ma na celu ci pomoc a jak sama widzisz ze jest coś nie tak to chyba lepiej pójść i to sprawdzić niż co miesiąc liczyć na cud i się dołowac.Wiadomo cuda się zdarzaja i tego Ci życzę ,ale mimo wszystko poszła bym i zrobiła badania ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry