• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka łał ale duży już [emoji1] dzidzia rośnie jak na drożdżach [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Witam.

Xbumx kochana czas jakos leci niedaje rady ogarniac tyle watkow wiec rzadko zagladam...
Po malu szykuje sie do finalu wiec troche szykuje, kupuje itd...
Najgorsze ze czesto jak kupie zmieniam zdanie;)
A co tam.u Ciebie? Jak sie sprawy maja?

92Tynka92 kochana piekny brzusio[emoji7] ktory to juz tydzien?;)

Trzymam kciuki za Was laski[emoji6]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

To jest nauczka żeby nie rozbierać testów. Ale kto desperatce wytłumaczy [emoji23] Wvzoraj szyjka twarda jak glaz, dzis już średnia, @ raczej przyjdzie wcześniej, jak pózniej. Ciazy brak mozna w weekend wino otwierać [emoji12]
A za oknem słyszę jak skrobaczki chodzą [emoji16] mróz! [emoji50]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Oleczka gratuluję pięknego synusia! Dzięki za pocieszenie. Myślałam, że po tym poronieniu w miarę szybko uda mi zajść ponownie ale niestety dłuży się masakrycznie. Już chcę żeby ten listopad się skończył bo źle mi się kojarzy i dołuje mnie bardzo.
Tynka super brzusio!
agnesis powtarzasz test? Ja nigdy testu nie rozbierałam więc nawet nie wiem jak on wewnętrznie wygląda.

U mnie 13 dc, owulka będzie chyba z lewego jajnika tym razem. Wczoraj posexiliśmy się i dzisiaj też zamierzamy. Ja już podchodzę do tych starań, że pewnie nie zaskoczę, bzykamy się w dni płodne po to żeby nie mieć sobie potem nic do zarzucenia, że się nie próbowało.W sumie takie nastawienie trochę lepiej mi robi na psychikę.

Kacha powtórzę jak @ nie przyjdzie. Bo znow bede sie doszukiwać. Wariatka [emoji12]

agnesis mi nigdy na bobo ślad nie wyszedł... A może poprostu źle wsadzili fabrycznie ten paseczek.

Majk na która wizyta ?

Tynka super brzus [emoji170]

Julia ale chociaż jak urodzisz to napisz hehe [emoji4]
Super , że u Was ok !
U mnie po staremu [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Ostatnia edycja:
reklama
Bum nie sadze. Jak ma być ciąża to @ nie przyjdzie i już [emoji4] chyba sie w kolejnym cyklu na dupka skuszę ewentualnie luteinę dowcipna [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry