Poradzcie mi. Od paru dni nie wazne jaka poradz dnia co chwile cos ze mnie leci. Takie lekko biale plynne jak woda. Wiecie co to moze byc??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No zapowiada się leniwa [emoji16]Carmen a jak temp? No pij , pij ziółka my z P dzielnie pijemy hehe [emoji5]
Nati cześć kochana , jak się czujecie? [emoji4] imię wybrane dla małego? [emoji5]
Mania leniwa niedziela się zapowiada [emoji38]
Zuza może jakaś infekcja , uplawy...
![]()
No ja cala srode mialam taka wode!!!!Poradzcie mi. Od paru dni nie wazne jaka poradz dnia co chwile cos ze mnie leci. Takie lekko biale plynne jak woda. Wiecie co to moze byc??
Hmmmmm temp dzis drugi dzien ciutek nizej.... z 36,96 wczoraj zeszla na 36,87 a dzis 36,85..... takze lekkie odhylenie. Maly dolek mam w tej temp.Carmen a jak temp? No pij , pij ziółka my z P dzielnie pijemy hehe [emoji5]
Nati cześć kochana , jak się czujecie? [emoji4] imię wybrane dla małego? [emoji5]
Mania leniwa niedziela się zapowiada [emoji38]
Zuza może jakaś infekcja , uplawy...
![]()