• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie dzis temp tez lekko skoczyla,ale bez szalu [emoji1]
Dzis dzien okresu. Na razie nie leci nic, za to brzuch mnie juz piluje [emoji53]
Agnesis faktycznie wysoka. Ja taka mialam w 1ciazy powyzej 37.....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poprzednie wyglądały podobnie [emoji12]
1479110759-uqqhx1.jpeg

1479110770-3fiqsh.jpeg

1479110780-xvrhat.jpeg

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Agnesis- mi kawy mi kawy !!!

Przyda się kawa , bo mi Nadia cała noc wymiotowała :-/

Majka - ja ostatnio tez dużo sprzątałam , a potem brzuch mnie bolał trzeba na siebie uwarzać

ni- kusia- dobrze ze badania hormonów oki, teraz czekamy na kolejne pozytywne wieści .

Tynka- do 7 grudnia zleci , ja mam w tym tygodniu , zaraz poczujesz słodkie kopniaki , ja czuje wcześnie , bo to 3 ciąża , a Ty już masz imię wybrane ?

Oj tam nie narzekajcie na wiek , młode jesteśmy i koniec teraz 30 tka to jak 20 i tak ma być , przynajmniej doświadczymy macierzyństwa w każdym wieku hehe

Zuzkon- haha konsole :-) ja ostatnio grałam w Mario brothers ale te stare z 1985 roku , poczułam się znowu młoda :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja z kawa w ręku. Sytuacja szpitalna opanowana został kaszel. Było ciężko bo jeszcze tak nie miałam żebyśmy wszyscy się rozłożyli i to na tak długo.
U mnie 4dc
Wszystkim miłego dnia zycze

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już pije druga kawę [emoji16] zrobiłam kilka km z psem, teraz trzeba chwile poleżeć [emoji1][emoji1][emoji1]
Majka moze i miałam, ale jak plamie to nie mam po co, bo zawsze jak zaczynam plamić to @ nadchodzi [emoji4]
Nati to zdrówka dla córci, oby sie reszta domowników nie zaraziła [emoji20]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja już pije druga kawę [emoji16] zrobiłam kilka km z psem, teraz trzeba chwile poleżeć [emoji1][emoji1][emoji1]
Majka moze i miałam, ale jak plamie to nie mam po co, bo zawsze jak zaczynam plamić to @ nadchodzi [emoji4]
Nati to zdrówka dla córci, oby sie reszta domowników nie zaraziła [emoji20]

Nie żebym wam robiła jakieś złudne nadziej ale ja plamiłam tydzień a kolejnego dnia miałam pozytywny test. Z tymi plamieniami to jakaś chora zagadka :/

reklama
Nati u nas będzie Ignaś:-) jakoś udało się z mężem dojść do porozumienia ale było ciężko.

Agnesis ja to jak Anula nigdy żadnych plamień nie miałam. Po prostu okres przychodził i tyle. A może by tak jednak kontrolny teścik com?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry