• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis ja to wcale nie umie myć okien w taką pogodę bo mi potem strasznie paruja i więcej się wkurzam przy myciu niz myje..
Ciemno szybko się robi nikt nie widzi od dworu [emoji6][emoji38] na wiosnę umyje z zewnątrz...

Carmen a u Ciebie co z @?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
U mnie za tydzień ma być 8-10 stopni i w miarę słonecznie, to moze wtedy umyje, ale to tylko prognozy wiec nic pewnego [emoji6]
Mojej @ nie było jak wychodziłam z domu, sprawdzę jak wrócę [emoji12] przywołuje ja do porządku [emoji23]

Hej[emoji4]

Taa, ja rodzę... Bum nie żartuj bo pęknę ze śmiechu.. Strzeliłam młodemu focha i chyba się kapnal bo cały dzień mnie kopie a i czkawkę ma chyba trzeci raz dzisiaj. Ja i tak się do niego nie odzywam. Męża wykorzystałam i nic. Jedynie on zachwycony. No ale miło jest sobie bzyknac po takim celibacie.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Dzol możesz brać inofem przy encortonie, to tylko suplement z kwasem foliowym [emoji6]
Kacha nie ma co sie starać (z)głową [emoji16] myśli trzeba ulokować gdzies indziej, święta idą, trzeba zacząć myśleć o innych przyjemnościach [emoji4] myśle ze im bardziej chcesz zajść w ciaze, tym bardziej zajść w nią nie możesz.

Zgadzam się,trzeba głowę zająć innymi rzeczami.

Karola poród może się zacząć w każde j chwili.Mi przed porodem było coraz lżej, czułam się świetnie, tylko strach był czy dam radę urodzić siłami natury 4kg.Pamietam ze wtedy w czwartek wieczorem bylam u ginki i mowila ze wszystko pozamykane a w sobote w południe zaczęły mi się sączyc wody plodowe.Nawet nie miałam zadnych skurczów, nic wcześniej mnie nie bolało.I w nocy z sobotę na niedziele urodziłam.Dobrze ze sobie pobaraszkowaliscie.Może po schodach pochodź.Już niedługo się zacznie.
Agnesis ja też czekam aż bedzie cieplej zeby te koszmarne okna umyć.Narazie umyłam w całym domu drzwi.Wizyta w poradni tez mnie czeka tylko jeszcze nie mamy wyznaczonego terminu.Dzisiaj idę z synkiem do kina na bajkę Trolle, tylko strasznie późno bo dopiero o 18.30.Niechce mi wychodzić z domu tak zimno.

Karola dziś powtórzyć trza [emoji38]

Bum co ty zimno jest [emoji38] w krzakach nie wieje[emoji41]

Ness chodzisz mi dziś po głowie !!!! Malduj co tam [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Bum, a ty masz może kontakt z Jugoslawa? Ta to dopiero chaszcze zaliczyła.

Kacha, ja tak samo mam. Jak ja 4 kg przecisne???[emoji44][emoji44]

Anula, oj chodzi mi po głowie ta brzydka myśl. [emoji48][emoji48]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry