• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnesis piękny też taki chcę [emoji38][emoji16]

Dzol nie biorę po co jak nie działa jak trzeba [emoji5] u mnie ziółka , dong quai , wiesiołek i wczoraj skończyła miovarian i obejrzymy co z tego będzie ...
Styczeń , luty z P będziemy szukać jakiegoś dobrego lekarza będzie to 12/13cs.

wff2krhmvaem9yip.png

Agnesis piękny też taki chcę [emoji38][emoji16]

Dzol nie biorę po co jak nie działa jak trzeba [emoji5] u mnie ziółka , dong quai , wiesiołek i wczoraj skończyła miovarian i obejrzymy co z tego będzie ...
Styczeń , luty z P będziemy szukać jakiegoś dobrego lekarza będzie to 12/13cs.

wff2krhmvaem9yip.png

Piękny, piękny prosto z disneylandu [emoji12]

Agnesis ja tam poszukam na allegro może będzie [emoji23][emoji23]

Ten cykl ogolnie mam leniwy nic mi się nie chcę , leże w łóżku , bawie się z małą i zero życia... Jutro mam jechać po 11 do teściowej to siły nabiore [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

kolezanka w pracy powiedziala rano ze jest w ciazy,lacznie z kierowniczka wszyscy wiedza. teraz dziewczyny zaczely ja wypytywac ktory tc , na kiedy termin itp. to powiedziala tylko ze czerwiec/lipiec. pytam drugiej kolezanki ze co ona ma za lekarza skoro nie wie ktory tydzien. a ona do mnie: "ona jeszcze nie byla u lekarza, powiedziala ze zrobila 3 testy. powiedziala jej no dobra ale test to nie wszystko. a ona : ale dodatkowo cycki mnie bola. "
ona ma chyba szyszki w glowie. zwlaszcza ze juz ponoc kiedys poronila. a cycki moga bolec po poronieniu do póki bhcg nie spadnie. no zero mózgu.

kolezanka w pracy powiedziala rano ze jest w ciazy,lacznie z kierowniczka wszyscy wiedza. teraz dziewczyny zaczely ja wypytywac ktory tc , na kiedy termin itp. to powiedziala tylko ze czerwiec/lipiec. pytam drugiej kolezanki ze co ona ma za lekarza skoro nie wie ktory tydzien. a ona do mnie: "ona jeszcze nie byla u lekarza, powiedziala ze zrobila 3 testy. powiedziala jej no dobra ale test to nie wszystko. a ona : ale dodatkowo cycki mnie bola. "
ona ma chyba szyszki w glowie. zwlaszcza ze juz ponoc kiedys poronila. a cycki moga bolec po poronieniu do póki bhcg nie spadnie. no zero mózgu.

No ja nauczona doświadczeniem, wiem, ze zbyt wcześnie lepiej nie mówić, zwłaszcza w pracy [emoji6]

Hejka laseczki ! [emoji9]

agnesis ale zajebiaszczy kubek [emoji7] no temp może jeszcze jutro spaść , wiec i @ może być jutro [emoji4]

Majka ja dopiero mam 8dc i 2 dni mierzenia temp , coś się za późno wzięłam hehe , ale fajnie mi się spalo bez wstawania na pomiar [emoji23][emoji23]

Zuza daj znać po wizycie , który masz dc?

U nas ten cykl mega na luzie co ma być to i tak będzie , wiec zostało nam z P pic ziółka , seksic się kiedy mamy ochotę i tyle i albo się uda , albo nie [emoji38]

Artemida wykres zabójczy [emoji6]

U mnie zima bez śniegu a zimno jak nie wiem co ....

wff2krhmvaem9yip.png
No mówiłam że przy Pcos mierzenie temp też nie zdaje egzaminu...
Więc testy owu i temp odpada. Pozostaje tylko monitoring bo jeśli chodzi o badanie szyjki i śluzu to jestem zielona. Ale mój bada szyjke ;-) ja mam tak krótkie palce że nawet jej nie sięgam :-P

Czyli zdaje się na cud

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Artemida mój też mi bada i dobrze mu w tym idzie hehe [emoji38] on umie określić otwarta/zamknięta a ja nie [emoji23][emoji23]

Ty mas dziś monit?

wff2krhmvaem9yip.png

Nie nie monit mam w 10dc czyli w piątek. Dziś ostatnia tabletka clo

A jeśli chodzi o szyjke to mój wie kiedy jest twarda i kiedy miękka :-P tyle mi powiedział. Możliwe że jeszcze nie zauważył kiedy jest otwarta bo nigdy owulacji nie miałam

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
aaaa to Zuza ma dzisiaj mont..

Dziewczyny wychodzić z krzaczorow ! [emoji38]
Ciężarówki [emoji5][emoji5]
Karola rodzisz?? [emoji41]

Artemida a może kiedyś była [emoji38] a ty robilas jakieś badania ostatnio? Masz wyniki?

wff2krhmvaem9yip.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry