Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agnesis piękny też taki chcę [emoji38][emoji16]
Dzol nie biorę po co jak nie działa jak trzeba [emoji5] u mnie ziółka , dong quai , wiesiołek i wczoraj skończyła miovarian i obejrzymy co z tego będzie ...
Styczeń , luty z P będziemy szukać jakiegoś dobrego lekarza będzie to 12/13cs.
![]()
kolezanka w pracy powiedziala rano ze jest w ciazy,lacznie z kierowniczka wszyscy wiedza. teraz dziewczyny zaczely ja wypytywac ktory tc , na kiedy termin itp. to powiedziala tylko ze czerwiec/lipiec. pytam drugiej kolezanki ze co ona ma za lekarza skoro nie wie ktory tydzien. a ona do mnie: "ona jeszcze nie byla u lekarza, powiedziala ze zrobila 3 testy. powiedziala jej no dobra ale test to nie wszystko. a ona : ale dodatkowo cycki mnie bola. "
ona ma chyba szyszki w glowie. zwlaszcza ze juz ponoc kiedys poronila. a cycki moga bolec po poronieniu do póki bhcg nie spadnie. no zero mózgu.
No mówiłam że przy Pcos mierzenie temp też nie zdaje egzaminu...Hejka laseczki ! [emoji9]
agnesis ale zajebiaszczy kubek [emoji7] no temp może jeszcze jutro spaść , wiec i @ może być jutro [emoji4]
Majka ja dopiero mam 8dc i 2 dni mierzenia temp , coś się za późno wzięłam hehe , ale fajnie mi się spalo bez wstawania na pomiar [emoji23][emoji23]
Zuza daj znać po wizycie , który masz dc?
U nas ten cykl mega na luzie co ma być to i tak będzie , wiec zostało nam z P pic ziółka , seksic się kiedy mamy ochotę i tyle i albo się uda , albo nie [emoji38]
Artemida wykres zabójczy [emoji6]
U mnie zima bez śniegu a zimno jak nie wiem co ....
![]()