• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka nic nie poradzisz na czyjeś niepowodzenia. Przykro ze kogoś to spotyka, ale nie mamy na to żadnego wpływu.
A poza tym to ja byłam pierwsza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]

Ja o 6.00 dzieci do szkoły szykuje a o 5.00 Kazik mnie budzi jak wychodzi [emoji28]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wstaje o 6 i skacze ze szczęścia, ze dzis już piątek [emoji38]

Ale jaja. Ostatnio zaczął sie do mnie przypierdzielac sąsiad ze pies szczeka. Myśle, no pies nie kot, to kuźwa szczeka. A dzis zaczepiła sąsiadkę i pytam czy moj psiur jest uciążliwy, a ona mówi, ze jak nas nie ma w domu to ona cały czas wyje [emoji50][emoji33][emoji33] a wiecie co jest najzabawniejsze? Ze ja myślałam, ze ona nie umie wyć, nigdy przez 4 lata nie słyszałam, żeby ona wyła [emoji50] moze obroża antyszczekowa? Kurczę nie wiem tylko czy na wycie zadziała [emoji848]
I teraz sie boje z domu wyjść, bo zacznie śpiewać, ten zadzwoni na straż miejska i mandat murowany [emoji20]

Ide z nią teraz pobiegać, a pózniej włączę jej radio, otworze balkon i włączę dyktafon żeby zobaczyć jak sie zachowuje [emoji53]

hejka [emoji38]

agnesis film ogladalismy z P i jakoś wyszło hehe [emoji6]
Ja miałam z moją to samo, pies z lekiem seperacyjnym i to mega , nasza wyla jakby ja ze skory obdzierano , uwage tez mialam zwracana ... U nas obroza antyszczekowa zadzialala cuda , uzywala ja 3 miesiące i teraz nie musi nawet bez bateryjek zakładać [emoji4]
Wiec osobiście polecam..

Majka ja siedze na fb przez 24h [emoji23][emoji23][emoji23] apke mam włączona i jestem ciągle dostępna [emoji38][emoji38]
Moj wykres szalunie robi...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
hejka [emoji38]

agnesis film ogladalismy z P i jakoś wyszło hehe [emoji6]
Ja miałam z moją to samo, pies z lekiem seperacyjnym i to mega , nasza wyla jakby ja ze skory obdzierano , uwage tez mialam zwracana ... U nas obroza antyszczekowa zadzialala cuda , uzywala ja 3 miesiące i teraz nie musi nawet bez bateryjek zakładać [emoji4]
Wiec osobiście polecam..

Majka ja siedze na fb przez 24h [emoji23][emoji23][emoji23] apke mam włączona i jestem ciągle dostępna [emoji38][emoji38]
Moj wykres szalunie robi...

wff2krhmvaem9yip.png
Jak ty szalejesz to pewno i wykres hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry