• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis no oby w końcu byla bo cykl mial byc krotki a tu na razie z 4 dni krótszy bedzie jak owu dziś...
Do poniedziałku bedzie ładnie spadać , a testy robią się ciemniejsze , wiec ok [emoji4] na tym twoim etapie ro chyba bym robila je 2x dziennie już [emoji6]

Majka zamiast pisac o wzdeciach pochwal sie nam tu tym twoim brzusiem [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Majka piękny brzuchol i fasolka urocza [emoji1][emoji7]

Bum wlasnie od dzis bede robić dwa razy dziennie, ale dzis najpóźniej mogę zrobic o 17:30 bo na 18 ide na zakrapiana imprezę [emoji12]
A zapomniałam Wam wczoraj newsa sprzedać. Była u mnie policja [emoji23] akurat psa nie było, bo moj z nim wyszedł na spacer, stwierdzili, ze chyba powinnam psa nauczyć miauczeć [emoji23] pośmialiśmy sie i nawet upomnienia mi nie dali, jeszcze powiedzieli, ze jak mam problem z sąsiadem to żebym dzielnicowemu zgłosiła [emoji23][emoji23][emoji23] myślałam ze jeb*ę ze śmiechu [emoji12]
Uroczo jest być miłą blondynką [emoji16]

agnesis to ci sie z policją udało.. Bo tak na prawdę mogą ci mandat wlepic [emoji6]
No to dziś szalejesz [emoji4]

Majka cudny brzusiooo a dzidzia jaka już duża [emoji7][emoji169]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Super brzusio:laugh2:Majka A ty 3 dziecko będziesz miła tak?chłopiec czy dziewczynka?
Dzięki :) Trzecia ciąża, łożysko na przedniej ścianie, dzidzia wieksza niż z Om może dlatego taki brzuch. Nie które już znają płeć, ja jeszcze nie. 8.12 może lekarz coś zdradzi a jak nie to w 20 tc idziemy wszyscy razem na 3D to już na pewno będzie wiadomo.
Wszystkie będziecie biegać z brzuchami!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry