• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej:-)
Ja już po obiedzie, nawet szarlotka już gotowa.
Wczoraj obiecałam wam brzuszek to macie:-) Ignaś pozdrawia ze swojej hacjendy:-) 19,5 tygodnia.

U nas piękna pogoda. Fakt zimno bo tylko +1° ale za to słońce od rana.

Majka a masz jakieś przeczucia? ja jak tylko test zrobiłam to od razu czułam, że to chłopczyk. 7 grudnia połówkowe i mam nadzieję, że się po raz kolejny potwierdzi:-)
Śliczny brzusio!
Przeczucie mam że dziewczynka ale to chyba moja podświadomość przemawia hehe Bardziej realny byłby chłopiec, zobaczymy :)

reklama
Tynka brzuszek extra! [emoji2][emoji2]

A u mnie Hmm...[emoji16][emoji16]
336a89c3c3763dc7489c154b0b9344d6.jpg

Hej[emoji6]
A ja dalej w zawieszeniu. Zaczynam na głowę dostawać.

Tynka piękny zgrabny brzusio.

Agnesis, chyba wiesz co masz robić..[emoji23]

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Dzięki dziewczyny:-) tak szybko mi się ten brzuch pojawił, że wcale się nie mogę do niego przyzwyczaić. Ale zaczyna mi się podobać bo wygląda właśnie na ciążowy już, a nie jakbym się najadła.

Agnesis o ja no piękny pozytyw! teraz twoja kolej na stosunkowo udana noc:-) ale jak nagle się pojawił!

Majka a może jednak się sprawdzi twoje przeczucie:-) już niedługo będziesz wiedziała. Myślałaś nad imionami?

Karola a powiedzieli lekarze jakie mają plany? kiedy zaczną coś robić? ile lepiej byś się czuła, jakbyś już wiedziała, że np w poniedziałek coś wymyślą.

Hej dziewczyny!

U mnie dziś lepiej już przez noc przeszło - nie wiem co to było.

A dzisiaj akcja pierniki.
Ciasto już w lodówce ale pewnie dopiero jutro będzie do ruszenia.

Będą pierniczki miodowe [emoji7] [emoji7] [emoji319] [emoji319] [emoji514] [emoji514]

A na obiad zrobiłam naleśniki ze serem i sosem czekoladowym [emoji5]

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

a mnie jajco dzis tez pulsuje , mam nadzieje , ze owu jest [emoji4]

agnesis hehe no i super działaj , działaj testujemy razem? [emoji38] jak będę mieć jutro skok to u mnie tez owu hehe [emoji6]

Tynka noo brzus megaaa [emoji4]

karola no od poniedzialku na pewno cos zaczną robić

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida a to są takie pierniczki, które trzeba robić wcześniej żeby zmiękły na Święta? ja bym chciała jakiś dobry przepis na takie w stylu katarzynek, bo już dość późno w sumie. Jakbym w poniedziałek zrobiła takie tradycyjne dojrzewajace, to będą się nadawały do jedzenia na Święta ?

reklama
Wlasnie tak nagle sie zrobił ciemny. Ciekawe czy jeszcze bardziej pociemnieje [emoji848]
Karola no niby wiem, bedzie trzeba sie wcześniej z imprezy zwijać [emoji23]
Bum no oby ten miesiac był owocny dla nas [emoji16][emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry