• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida no to kciuki oby było to co myślimy ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Nie mam pojęcia cała się trzęse [emoji24] [emoji24] boję się jak diabli. Chcę żeby już przestało lecieć albo przynajmniej przestało boleć...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Artemida no spe może weź albo magnez jak masz ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

A ja miałam zrobic drugiego testa owu, wzięłam pojemnik i wysiusialam sie do toalety zamiast do tego pojemnika, a w ręku go trzymałam [emoji23][emoji23] no nic, lecę sie bawić [emoji12]

Dobra wzięłam już no spe. Czekam co dalej będzie [emoji27] [emoji32] [emoji33] nie wiem czy się bać, czy powiedzieć komuś. Właśnie mi mąż drinka proponował ale ochoty jakoś brak. Siedzę i czekam. Byłam znowu siku i pojawily się małe struzki krwi jakby małe skrzępy. Na prawdę to wszytko dziwne

Dobra wzięłam już no spe. Czekam co dalej będzie [emoji27] [emoji32] [emoji33] nie wiem czy się bać, czy powiedzieć komuś. Właśnie mi mąż drinka proponował ale ochoty jakoś brak. Siedzę i czekam. Byłam znowu siku i pojawily się małe struzki krwi jakby małe skrzępy. Na prawdę to wszytko dziwne

A ciemne czy jasne? Plamienia mają różne przyczyny większość nie wiadomego pochodzenia ale każde sobie zapisuj.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ciemne czy jasne? Plamienia mają różne przyczyny większość nie wiadomego pochodzenia ale każde sobie zapisuj.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasny kolorek, w sumie nie wygląda to jak dotychczas przed @
Taka dość jasna krew. Małe strzępki jak siku zrobiłam i ból jak na @ ale to 18dc na @Za wcześnie. Nie wiem co myśleć. Strach w oczach mam

Edit znowu muszę siku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry