Bum ja mam skierowanie i robię to na NFZ. Jak biore leki to mam prl w normie, 9-15 tak wyniki sie wahają.
Kurde zima dzisiaj w Poznaniu i lało pół dnia strasznie.
Tynka wspieram Cie jak tylko moge, wyobrazam sobie jakie piekło przechodzisz, ale najważniejsze, ze macie juz plan ustalony a specjaliści na pewno wam pomogą.
Jugo test jeszcze ma szanse wyjsc, trzymam kciuki za te wyczekiwane bliźniaki.
Anula a ta temp to po owu czy o zaciążeniu świadczy ? Cholerka, nic sie nie znam na tych wykresach

Kruczyca Ty sie aby wykuruj do tej soboty, ale ja tez pełno zawirowań miałam, sukienkę odbierałam dzien przed ślubem [emoji15][emoji3]
Jula moja teraz @ była tak samo bolesna az w krzyżu mnie łupało :/
Chatę ogarnęłam wczoraj, wiec moze do jutra cos sie uchowa, chociaz gdzie nie patrze tam znowu kurz.
Luska ja tez mam zawirowania w tych cyklach, ciekawe czy kiedyś mi te hormony sie uspokoją..
A dzis sie dowiedziałam ze koleżanka w 5 mies ciąży a ona PCOS i zakrzepicę ma, lekarz jej nie dawał szans na ciąże a tu bach nie wiadomo skad odstawiła anty i od razu "sie zdarzyło"
Nessi pamietam ze pierwszy cykl po tych plamieniach po zabiegu tez mi sie lało śluzu płodnego a potem dupa :/ wiec moze korzystajcie z dobrodziejstwa natury teraz

Oj i widze, ze juz mozna posty polubić

w koncu!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app