reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

hej laski :* u mnie tez sluz mleczny ;-/ siedze w pracy, czasu brak na pisanie. na 6.12 jestem umowiona do gina ale nie wiem po co bo przeciez lada chwila mnie zaleje :-D
a co do testowania to mam w domu bobo 10, bo miesiac temu nie zdazylam zatestowac :realmad:

reklama
komuś na pewno się udaaa , ale komu to jest pytanie [emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
noo zagadka ....ja dziś zagram w lotto prędzej tam wygram [emoji14] ....
A swoją drogą ,dokładnie rok temu robiłam test i wyszedł pozytyw - pozamaciczna [emoji53]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Wróciłam że szpitala...

U mnie cisza... Jajniki śpią. Najchętniej to bym je wymieniła na nowszy model. Mam już dość!!!
Nawet clo na mnie nie działa. Kolejny cykl w plecy..... Chyba muszę trochę odpocząć od tego wszystkiego. Chyba muszę wejść w wir życia

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Wróciłam że szpitala...

U mnie cisza... Jajniki śpią. Najchętniej to bym je wymieniła na nowszy model. Mam już dość!!!
Nawet clo na mnie nie działa. Kolejny cykl w plecy..... Chyba muszę trochę odpocząć od tego wszystkiego. Chyba muszę wejść w wir życia

Dalej wszystkie małe ? żadnego dominującego ? .... reset zawsze wskazany bo można zeswirowac .... a dr. coś mówiła ?

Hej, hej[emoji6]
My się powolutku oswajamy. Mały jak narazie nie daje nam za bardzo w kość. W nocy śpi, pije z cyca ale ja nie wyrabiam jeszcze na jego potrzeby i butla idzie w ruch. Straszliwie bola mnie brodawki i nie wiem co zrobić żeby mnie tak nie maltretowal, ale że ja chcę go karmić chociaż pół roku to zagryzam zeby. Ogólnie jest przekochany.

IMAG0073.jpg

Olek pozdrawia forumowe ciocie.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Załączniki

• IMAG0073.jpg
    IMAG0073.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 352
Karola zakochalam się [emoji7]
Ucaluj go maluszka [emoji11][emoji8][emoji10]

Dalej wszystkie małe ? żadnego dominującego ? .... reset zawsze wskazany bo można zeswirowac .... a dr. coś mówiła ?

Wszystkie małe, pełno malutkich!!!

Doktor powiedział że pozostało się modlić. Chyba to miało nas rozweselic. Na mnie to nie podziałało. Zwłaszcza że to nie był mój lekarz prowadzący. W poniedziałek znowu spotkanie już z moją doktor... Ale już nie mam nadzieji

Artemida pij te ziółka mówię, ze dziewczyna z pcos się o bardzo dużo poprawiło , może warto spróbować jak się pragnie maluszka ?

Karola cudowny chłopczyk [emoji170] a jednak Olek [emoji4][emoji4]

Dzok jo to kiedy testujesz? [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

jak mnie nie zaleje to 7.12 ale to bedzie cykl 27dn. takie juz mam od 2 cykli i to by byl trzeci, no chyba ze spowrotem mi sie zrobi 30 dniowy. ale pije inofem i to chyba od tego sie skrocil.

reklama
Do góry