Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj dziewczynki to wy dziś feministki jestesciemnuam uwielbiam winko ale przed okresem nie pije już
Ale jak dostanę okres to się napije
mniam ps. Fajnie was się czyta
buziaki idę spac
No ja pewnie za krótko się staram żeby tak myslec pewnie z tym skończę i też będę pila swoje ulubione winkoNie wiem jak długo sie starasz, bo cieżko wszystkich spamiętać, ale ja już za długo swoje zycie podporządkowywalam staraniom. Chce żyć normalnie. A jak bedzie ciąża to wtedy sie podporządkuje. Nie bede już z niczego rezygnować.
Ja żurawiny nie lubie to odpada a potem inny sok to nie mam pojęcia jaki hehe [emoji23] na czysto to nie na moje podniebienie [emoji5]Bum chyba inaczej to pic to tylko na czysto, a jak drinka to z sokiem. Myślałam jeszcze o żurawinie z tymbarku - następnym razem.
U mnie dziś dzień refleksji i przemyśleń ... tez chce żyć normalnie! Pora pogodzić się na dobre z tym co przeszłam i z tym ze nie jest mi widoczne dane ... mam dość ,widzę gołym okiem braki jakie mam,zaniedbania i cierpię na niedobór wszystkiego .... chce czerpać z życia jaj najwięcej-jak kiedyś nie myśląc o staraniach,ciąży i dzieciach ... choć jest to jak nałóg -chce z nim skończyć i go zerwać .... Agnes zaczynamy od nowa ? W poniedziałek wstajemy i mamy czysta kartkę ..... wkur....a mnie dres i moje menelstwo,wieczne nic nie robienie z braku chęci i opryszczony ryj .... koniec z tym .... nie chce być zapuszczonyn lamusem-faceci mają się za nami oglądac a nasi mają skwierczec z zazdrości ...mamy się realizować,balowac i kozystac z tego co na ziemi dozwolone !Nie wiem jak długo sie starasz, bo cieżko wszystkich spamiętać, ale ja już za długo swoje zycie podporządkowywalam staraniom. Chce żyć normalnie. A jak bedzie ciąża to wtedy sie podporządkuje. Nie bede już z niczego rezygnować.
U mnie dziś dzień refleksji i przemyśleń ... tez chce żyć normalnie! Pora pogodzić się na dobre z tym co przeszłam i z tym ze nie jest mi widoczne dane ... mam dość ,widzę gołym okiem braki jakie mam,zaniedbania i cierpię na niedobór wszystkiego .... chce czerpać z życia jaj najwięcej-jak kiedyś nie myśląc o staraniach,ciąży i dzieciach ... choć jest to jak nałóg -chce z nim skończyć i go zerwać .... Agnes zaczynamy od nowa ? W poniedziałek wstajemy i mamy czysta kartkę ..... wkur....a mnie dres i moje menelstwo,wieczne nic nie robienie z braku chęci i opryszczony ryj .... koniec z tym .... nie chce być zapuszczonyn lamusem-faceci mają się za nami oglądac a nasi mają skwierczec z zazdrości ...mamy się realizować,balowac i kozystac z tego co na ziemi dozwolone !
[emoji485][emoji485][emoji485][emoji485][emoji485] -zdrówko
Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...