judytka777
Fanka BB :)
A kiedy robisz test?ja czuję w kościach ze Tobie się udaloHej laski.
Judytka nie robilam , dzisiaj jestem jakoś bez sil , ciągle w łóżku leże , niechce mi się nic ..
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A kiedy robisz test?ja czuję w kościach ze Tobie się udaloHej laski.
Judytka nie robilam , dzisiaj jestem jakoś bez sil , ciągle w łóżku leże , niechce mi się nic ..
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No nie bolą mnie piersi przed okresem a zawsze to miałam nabrzmiale bolesne i w ogóle jakos malo nerwowa jestem a zawsze to furia przed okresem.brzuch mnie tez nie boli tylko jajnik kluje.więc dlatego jest inaczejw tamtych cyklach sama sobie szukałam objawów a teraz nic nie czuję.dlatego mam nadzieje
![]()
Pytaj niema sprawyJudytko tak podpytuje bo ja właśnie mam identyczniejestem już po ovu a zawsze bolały mnie piersi zaraz po a teraz zero bólu piersi jestem zmęczona nawet w głowie mi się czasem kręci
Dziewczyny ja chętnie jak tylko pojawi mi się pozytyw to wstawię zdjęcie żeby ta passę przełamaćoj chciałabym w końcu zobaczyć te dwie kreseczki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jakoś jestem spokojniejsza.najbardziej to zmęczona jestem okropnie i zimno mi ale wszystko się okazePytaj niema sprawyjesli tylko to wszystko okaże sie prawdziwe
jakoś jestem spokojniejsza.najbardziej to zmęczona jestem okropnie i zimno mi ale wszystko się okaze
![]()
Dzięki ja za Ciebie też!!!!!Będę trzymać za Ciebie kciukimyśle ze na każda z nas przyjdzie czas
gdzieś przeczytałam ze to maluszki wybierają sobie dzień kiedy chcą się urodzić
także nie wszystko jest od nas zależne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
może masz rację z tym dzidziusiem bo wiem ze na każdą przyjdzie pora