reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny i was poprzednia strona też jest pusta? u mnie nic się nie wyswietla na stronie 2202. Dziwne rzeczy!

Anula współczuję tych prezentów :-/ dobrze, że ja w tym roku miałam do kupienia tylko 3 i już mam to dawno za sobą.

Artemida mój syn jest z takiego "cyklu bezowulacyjnego" właśnie ha ha ha.
Ale ja miałam tyle dni usg. Chyba z 6 razy od 6dc do 17 co 2 dni chyba masakra. Nic kompletnie nic nie było. Poza małymi. Chyba że coś jej umknęło. Ale nie wierzę w to

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
 
reklama
Nessi mój chłop i ja uwielbiamy piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i musztarda francuską. W piersi robię nożem długą kieszonkę i w środek wkładam kuleczki mozarelli wymieszane z tą musztarda. Obsypuje solą pieprzem i oregano i owijam plastrami boczku wędzonego. Układam w naczyniu żaroodpornym i piekę bez przykrycia w 160-180°. Wyjmuje jak jest dużo płynu z mięsa i boczek zarumieniony porządnie. Pyszota mówię ci.
 
Nessi mój chłop i ja uwielbiamy piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i musztarda francuską. W piersi robię nożem długą kieszonkę i w środek wkładam kuleczki mozarelli wymieszane z tą musztarda. Obsypuje solą pieprzem i oregano i owijam plastrami boczku wędzonego. Układam w naczyniu żaroodpornym i piekę bez przykrycia w 160-180°. Wyjmuje jak jest dużo płynu z mięsa i boczek zarumieniony porządnie. Pyszota mówię ci.
Zajebioza, ale trochę roboty z tym jest ...chyba ...mięsny mam daleko, więc boczek odpada a na stanie brak ..
 
Artemida nigdy nic nie wiadomo:-) już nie raz pisałam jak to u mnie było. Niemożliwe a jednak:-)

Nessi coś ty. Ja uwielbiam to robić bo mi to 15 minut zajmuje a potem się tylko piecze. Jak będziesz miała kiedyś czas to spróbuj. U mnie już całą rodziną to robi jak kiedyś ich poczęstowałam. Ja zawsze szukam takich niezbyt dużych piersi to bardziej soczyste później są. I jak masz podwójne to trzeba je porozkrajać na pojedyncze.
 
Nessi dodaje jeszcze to na koniec
1482235033-1d1mld.jpeg


Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
 
reklama
Do góry