• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

KWIECIEŃ:
15.04: Luska - wizyta u ginekologa
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Luska - monitoring
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Azylek - endokrynolog
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa
19.04: Tęczowa - wizyta i scan
21.04: Julia - monitroing
25.04: Karola - glukoza
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

reklama
Ja chyba zadzwonię popołudniu do gin i może uda się wyzebrac wizytę na środę. Myślę ze to plamienie wynikło z tego ze wczoraj zaczęłam więcej działać w domu i masz babo placek.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Oj dziewczyny, łatwo się mówi. Ja już na głowę od tego leżenia dostaje.. Nie zmienia to faktu ze teraz to mam różne wizje przed oczami. A ze poronienie albo ciąża obumarla. Ech. Człowiek się tylko niepotrzebnie nakręca.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola: nikt nie mówi, że leżenie jest łatwe i przyjemne. Można dostać kota od tego (i to chyba najłagodniejsze określenie), ale co innego zrobić? Najgorszy ten pierwszy trymestr. No ale jak masz powiązanie pomiędzy wysiłkiem a plamieniami to to mówi samo za siebie...Trzeba to przetrwać i tyle. Jest dużo ciekawych książek, filmów, seriali, może jakieś krzyżówki albo sudoku? Może spróbuj odnowić jakieś stare, zapomniane znajomości...na pisaniu e-maili czy smsów też czas płynie :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

karola jak się upokoilo
to dobrze , ale jaak znow sie rozkreci to jedz na IP , ogladniesz fasolka :)
Ja tez jezdzilam troche jak się cos dzialo , mała się nie ruszala a cisnienie skoczylo , a to i nie zawsze zatrzymuja na obserwacji :)

Jugo jak tam twoja @ ? ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry