• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nie chcialam jechac na Ip A plamienie nie bylo intensywne. Stwierdziłam ze do rana przeczekam. Mam teraz wyrzuty sumienia bo boje się o fasolkę. A wizyta dopiero 04.05.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Nie chcialam jechac na Ip A plamienie nie bylo intensywne. Stwierdziłam ze do rana przeczekam. Mam teraz wyrzuty sumienia bo boje się o fasolkę. A wizyta dopiero 04.05.

Jeśli masz się denerować, to może podjedz na IP ? Zrobią USG a Ty się uspokoisz ? Tylko po USG możesz znowu trochę plamić. I znowu zaczniesz się denerwować. :hmm: Więc sama nie wiem ..

A mnie w domu zawsze powtarzali. Cofaj, cofaj A potem wyjdź i popatrz co narobiłaś:-P
Mnie ten serial do białej gorączki zawsze doprowadzal...

reklama
Hejo,

luska: bardzo ładny pęcherzyk :) Dzisiaj znowu idziesz do gin? Czy coś źle wpisałam do kalendarza?

karola: ja to zawsze powtarzam, że jak masz się martwić czymś co można w prosty sposób sprawdzić to lepiej to zrobić. Poza tym nie położą cię do szpitala wbrew twojej woli, mogą zaproponować szpital a decyzja i tak należy do ciebie :)

Udanego dnia laski! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry