• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
kruczyca- nie będę ukrywać że Ci zazdroszczę ....ojj jak ja bym chciała jeszcze raz wesele moje oczywiście , bo na czyjeś idę za dwa tygodnie.....udanej zabawy dla gości i dla was , najlepszych wspomnień !!!!!!!!

kruczyca: każdy z nas jest inny i inaczej sobie radzi w różnych sytuacjach. Ja myślę, że masz podobnie do mnie, bo ja też przed swoim ślubem chodziłam wyluzowana i wszystkich ustawiałam do pionu. Przez to, że mamy wszystko zaplanowane, mamy plany A, B aż do Z to czujemy się pewnie i bezpiecznie :)

Jaka adrenalinka? :( ja serio jestem jakas inna. Wszystkich wokół uspokajam, pilnuje, przypominam, a to ja powinnam cała chodzić z emocji i nie móc się na niczym skupić..

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Chodz słońce się dzisiaj napijemy w trzy Migi co ? Ja mam co prawda słabą łepetynę i już po jednym kielonku mogę zasuwać na czworaka po salonie ... ale co tam. Nagrasz mnie przynajmniej i odtworzysz sobie jak tylko jakiś dołek zaatakuje co ? O na weselichu zapodasz żeby wiedzieli jak do domu wracać :D
Nessi wyłącznik myślenia w ruch, seksić się i może co bedzie z tego :D
Wyżyjta się i za mnie, bo my od prawie 2 miesięcy nic i do końca ciąży się nie zapowiada :/

Łojej ... 9 miesięcy bez Umcy-Umcy ? :szok: Kochana ... kto Cię potem odgruzuje ?:D

Nessi Ty się nie śmiej, mnie się już pierdzieli od braku seksu :D a mój każe mi uciekać, bo mówi że nie ręczy za siebie. Niestety biorę luteinę, no i ciąża zagrożona więc dla dobra dzidziola trza uważać. Potem to pajęczyny będą jak w starym zamczysku :D

Tęczowa, jedziemy na tym samym wózku. Przynajmniej narazie. Mój tylko płacze ze mu za chwilę jajka pekna. A co ja mam powiedzieć???

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny ale zescie naskrobaly , ze na razie nie dam rady nadrobic ...

Malej tylne zeby wychodza i normalnie dzis mam dzien placzu w domu [emoji27]
Mamy cyc , mamy przzytulanki itd ...

Jugo ale piekny avatarek niech ten bociek w koncu cos przyniesie ;)

Kruczyca ooo to juz po jutrze wielki dzien pieknie ! [emoji179]

Ide sobie zrobic wielki kubek kawy , komus rowniez zrobic ? [emoji477]

Nessi kurcze owu ma byc , ja bym dzialala , moze sie udac
sie nie udac :) jaa zaszlam dwa miesiace po poronieniu , ale nie mialam lyzeczkowania to tez chyba cos innego...
Ale uda siee kochana musi [emoji8]

Lux a ty kiedy testujesz ? :)

Edit : teczowa z ktorego pietra zes to upatrzyla ? [emoji23]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry