NeSSi
Moderatorka
To mówisz by nie czekać na pierwszy okres ? Kurcze i chciałabym i boję się ...
Jeszcze K mi się rozłożył, chory cholera jasna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taak. Tylko na alkohol czekamy I sue doczekać nie możemyKruczyca wszystko przygotowane?
Wszystko od was zależyTo mówisz by nie czekać na pierwszy okres ? Kurcze i chciałabym i boję się ...
Jeszcze K mi się rozłożył, chory cholera jasna![]()
Hej Kobiety.
Mam taki piękny dzień, a wiecie czemu? po pierwsze moje sokole oko z 1 piętra wypatrzyło 20 e na chodnikuiiii napiłam się kawy
![]()
Nessi super że wizyta udana. Co do czekania to kochana poczekaj proszę Cię, bo jednak endo musi się trochę odbudować więc daj mu szansę choć jeden cykl, a potem działaj ( ja po 1 poronieniu zaraz zaszłam i chyba to było zbyt szybko jak na mój organizm no i historia się powtórzyła w identycznym dniu co pierwsze). Zebyś też nie myślała, że Cię straszę :/
My będziemy pewnie mieć jedno dzieciątko i chciałabym jeśli oczywiście by nastąpił taki cud adoptować jakieś dziecko, z tym, że marne są na to szanse ze względu na moje zdrowie. Jednak może za kilka lat się podejmiemy![]()

Wszystko od was zależyporozmawiaj z mężem co on o tym myśli
zdrowo tez tak przeczyscic wszystko i zresetowac okresem
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba przed pierwszym razem będę się wstydzić jak dziewica