• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka przykro mi ....niestety na testy zawsze trzeba wziąć " poprawkę " .... ale uszy do góry ,walka się jeszcze nie skończyła .... macie plan wiec realizujcie go dalej ..

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Witajcie laski,

lux: no coraz ciekawiej u ciebie :)

anula: próbuję sobie wyobrazić kaczkę w sosie jarzębinowym i nie umiem :P Ja pieczoną pierś z kaczki albo nóżkę lubię, z jabłkami też, ale nie żeby była tak totalnie słodka.

tynka: człowiek chociaż trochę zacznie wierzyć, a tu takie buty :( Głowa do góry.

U mnie 6dc i czuję się po CLO jak balon...jak tak dalej pójdzie to w dniach płodnych będę preferowała pozycję na pączka! Albo będę się turlać :|

Udanego dnia.

Jugo kaczka nie warta uwagi ale Ty w roli paczka- hehe wyobrazilam to sobie :) ....teraz bierzesz większą ilość ?
U mnie 2 dc ale wogole nie boli - gdybym nie widziala to bym nie wiedziala ,tak lubię :)

Dzień dobry :)

tynka dokladbie z testami to tak jest do bani , a po godzinie wynik jest nieważny ...
Ale jak to dziewczyny piszą , póki @ nie ma wszystko jest
możliwe :) a robiłaś te dwa testy czy jeden ?

Lux no , no a może tak przed pracą ;)

Jugo hahaha a zawsze tak masz po tym clo?

U mnie też 6dc @ poszła i mnie taak wysypalo naa ryjoku , że masakra ...

anula: biorę 1,5 tabletki tak jak w poprzednim cyklu. Miałam to samo ostatnio :/ Tak jakbym wodę gromadziła albo coś :| No nic, byle coś tam rosło w środku. Turlanie też może być fajne :D Dobrze, że @ łagodna ;)

xbum: na 1 tabletce tak nie miałam, a teraz biorę 1,5. Poczekaj, przyjdą dni płodne to ci cera wyładnieje :D

Bum dojrzewasz :) mówisz .... słoneczko niedługo będzie ciągle to troszku wypalisz :)

Jugo a to coś mi się ubzduralo,może z Jula pomyliłam .. dasz rade :) czego się nie robi dla " dorodnych jaj " ....

Jugo , anula szybko trzeba coś z tym zrobić ... całe szczęście wystarczy u mnie twarz przemyc z 3 dni spirytusem salicylowym i pójdą w zapomniane :)
Ha :D

reklama
Jugo , anula szybko trzeba coś z tym zrobić ... całe szczęście wystarczy u mnie twarz przemyc z 3 dni spirytusem salicylowym i pójdą w zapomniane :)
Ha :D
a ja tam czuje się czesto jak nastolatka bo u mnie ciągle jakiś " wysyp" hehe ....czekam już na słoneczko ...leżak w ogródku czeka i będzie opalanko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry