• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Też lubię ! :)
Najlepsze w tym wszystkim , że wiadomo jak się ubrać wtedy[emoji14]
Zbieram się na wyjściem z psem a tak mi sie nie chce ...

Jugo mi też się labki podobają , chcieliśmy kupić takiego , ale doszliśmy do wniosku , że pomożemy jakiejś bidzie i tak jest z nami Lili , ale jeszcze może kiedyś na pewno bedzie :)

W schroniskach jest mnóstwo psów i labradory pewnie też są. Ja nie muszę mieć koniecznie labradora ;) Wychowywałam się z owczarkami niemieckimi i tak mi została sympatia do dużych psów.

brak @, ja juz w pracy, ja nie wiem co jest..wczoraj przestaly bolec piersi a teraz rwa po bokach...ale wiecie co? ja tam w ciaze nie wierze...wiem, ze bedzie negatyw, zrobie go po pracy jako formalnosc...a moja bratowa jaka sczesliwa,. bo mowie do Zuzi, ej mloda chyba kuzynke albo kuzyna bedziesz miec w grudniu, a bratowa mowi no co ty, spoznia sie, mowie noo, i teraz mowi, ze nie wysiedzi, bo bedzie myslec o mnie heheh, kochana jest, tak bardzo mi kibicuje...za to szwagierka hmm jakos zle przyjela info, ze nie mam jeszcze @, ale nie komentowala, na szczescie...pewnie sie ucieszy jak dostane

KWIECIEŃ:
18.04: Azylek - endokrynolog
18.04: Nati - monitoring

19.04: Tęczowa - wizyta i scan
21.04: Julia - monitoring

22.04: Jugo - monitoring
25.04: Karola - glukoza
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Kogoś dopisać?

Bum,Jugo noo psiaków mnóstwo ,najchętniej wzielabym wszystkie :) ....mi to się marzy jeszcze taki szczeniaczek ale z drugiej strony otrzezwia mnie myśl że to obowiązek .... razem z moja kanalia daliby tu niezłego czadu .... mogłabym nie ujechac ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula hihi no u mnie też to dopiero byłby sajgon a już jest bo jak się wszyscy zaczną po mieszkaniu gonić to masakra jest :D
Szczeniaki fajne ale rosną bardzo szybko :)
My z naszą to walczylismy z lekiem seperacyjnym , cale szczescie jej przeszlo bo mieszkanie mi do góry nogami przemeblowanie robiła , a o wyciu jak nas nie było nie wspomne[emoji14]
Jugo a to jak nie masz żadnego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry