• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania w sumie to nadal norma. Ja miałam w 2 dc 32 i dostałam bromergon. A poczytaj może o tym Cyclodynonie. Tu dziewczyny na taką graniczną prolaktyne brały też Castangusa i ładnie spadała .

Artemida wywołuje cie do tablicy!

reklama
Ja jak cos Castangusa mam i wysłać moge [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Mania w sumie to nadal norma. Ja miałam w 2 dc 32 i dostałam bromergon. A poczytaj może o tym Cyclodynonie. Tu dziewczyny na taką graniczną prolaktyne brały też Castangusa i ładnie spadała .

Artemida wywołuje cie do tablicy!
No też myślałam ostatnio o castagnusie
Ale póki co poczekam do poniedziałku i zobaczę co wyjdzie na usg to będzie 13 dc i co ginka powie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnio jak byłam u ginki tow 12 dc pęcherzyk miał 19 mm
I przewidywała ona że pęknie koło 14 dc, cykl wtedy miał 27 dni
Tak patrze że w całym roku miałam 4 cykle po 23-24 dni
Być może bezowulacyjne skoro tak krótkie ?

Tynka Wy sie chociaz zabezpieczaliscie[emoji23] a my mielismy przez tyle lat tylko stosunek przerywany w dni plodne, a wiadomo ze to zadna antykoncepcja[emoji23]
Czasami bylo tak ze byl seks z finalem w srodku w dni plodne, bo zapominalam sprawdzic kiedy mam[emoji23]
Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze mam cos nie tak z hormonami badz samą owulacja.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka Wy sie chociaz zabezpieczaliscie[emoji23] a my mielismy przez tyle lat tylko stosunek przerywany w dni plodne, a wiadomo ze to zadna antykoncepcja[emoji23]
Czasami bylo tak ze byl seks z finalem w srodku w dni plodne, bo zapominalam sprawdzic kiedy mam[emoji23]
Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze mam cos nie tak z hormonami badz samą owulacja.

No my w zasadzie też się mie zabezpieczaliśmy nigdy
Jedynie stosunek przerywany, ewentualnie szklanka wody zamiast [emoji23]

No my w zasadzie też się mie zabezpieczaliśmy nigdy
Jedynie stosunek przerywany, ewentualnie szklanka wody zamiast [emoji23]

Mnie np to martwi. Bo nie wierze ze przez te wszystkie lata z moim chlopem nie wstrzelilismy sie w owulacje...
A wtedy sie nie staraliśmy, to i takiego parcia nie bylo jak teraz, stresu itp.
No ale daliśmy sobie rok. Wiec tego sie trzymamy. Zobaczymy co z tego bedzie.

Nuria, Mania noni dobrze robiłyście....my majątek wydaliśmy na gumki i tabletki anty....żałuję teraz tego. Po porodzie naszym zabezpieczeniem też będzie stosunek przerywany:-)

Artemida czemu tak ucichłaś? Mam nadzieję że juz czujesz się lepiej bo tej dołującej wizycie u gina. Trzeba spiąć tylek, cycki do przodu pracujemy nad jakimś planem.

reklama
No już chyba poczochrałam długiego boba :D
Bez tytułu.jpg

Bez tytułu1.jpg

I mój nowy kącik w dużym pokoju :)
WP_20170107_033.jpg

Moje kochane żarówki Edisona! Uwielbiam :)

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    111,2 KB · Wyświetleń: 315
  • Bez tytułu1.jpg
    Bez tytułu1.jpg
    149,5 KB · Wyświetleń: 331
  • WP_20170107_033.jpg
    WP_20170107_033.jpg
    369,2 KB · Wyświetleń: 326

Nowe wątki

reklama