• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mnie dziś cyce bola ...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Artemida wiem ze takie gadanie ze bedzie dobrze, ze sie uda i w ogole nic nie pomoze. Ale musisz walczyc. Kazda z Nas musi. Wiadomo ze sa chwile załamania, ale trzeba wtedy zacisnac zeby i próbować dalej.
Moja kolezanka ma pcos, problemy z hormonami, jej maz ma ogromne problemy z nasieniem. 2 razy podchodzili do in vitro. Nie udalo sie. Ale próbują znowu, bo wierzą ze w koncu musi sie udac.
Tak samo i my. Musimy wierzyc ze w koncu i nam sie kiedys uda.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie to słowo - KIEDYŚ - dobija....

Nessi urodzona fryzjerja z Ciebie[emoji5]
Ja kiedys sama chxialam skrocic sobie grzywke , skonczyko sie na wizycie u fryzjera jeszcze tego samwgo dnia.
Wkurza mnie moja grzywka, jest juz okropna a najgorsze jest to ze musze ja zapuscic do slubu zeby jakos dala sie ulozyc do fryzury. A tak bym chciala teraz ja obciac.

Arte kochana, nie wiem co napisać ... tam jest taka a nie inna służba zdrowia, że człowieka szlak trafia :(
Jest tam jakiś Polski gin ?

Już byłam u Polskiej...wizyta 2 razy w miesiacu, nie ma mowy o monitoringu i wizyta ok 150euro - teraz jak oboje nie mamy pracy to tak średnio. Jest jedna położna polska, ale ona to już zholenderyzowana ... leczy jak holendrzy

Nessi urodzona fryzjerja z Ciebie[emoji5]
Ja kiedys sama chxialam skrocic sobie grzywke , skonczyko sie na wizycie u fryzjera jeszcze tego samwgo dnia.
Wkurza mnie moja grzywka, jest juz okropna a najgorsze jest to ze musze ja zapuscic do slubu zeby jakos dala sie ulozyc do fryzury. A tak bym chciala teraz ja obciac.

Popatrz na YouTube ..jest masa filmików instruktażowych.. :)

Artemida wiem ze dobija. I to strasznie. Ale niestety takie zycie jest okrutne i niesprawiedliwe.
Nigdy nie pojme tego, czemu ktos tam na gorze pozwala na to aby w ciaze zachodzily bez problemu nastolatki, kobiety ktore nie chca dzieci, a kobietom ktore najbardziej na swiecie tego dziecka pragna nie daje nawet szansy...

No właśnie to słowo - KIEDYŚ - dobija....
Wiem Kochana że to dołuje i wiem jak Cię to wkurza jak Vi każdy pisze że musisz wierzyć że w końcu się uda
Wiem bo też mnie to bardzo denerwowało, bardzo, ale nie poddaliśmy się
I w końcu po 4 długich latach pełnych bólu, łez i zwątpień zobaczyłam dwie kreseczki
Upadamy by za chwilę powstać i walczyć dalej bo właśnie tego pragniemy najmocniej na świecie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Artemida wiem ze dobija. I to strasznie. Ale niestety takie zycie jest okrutne i niesprawiedliwe.
Nigdy nie pojme tego, czemu ktos tam na gorze pozwala na to aby w ciaze zachodzily bez problemu nastolatki, kobiety ktore nie chca dzieci, a kobietom ktore najbardziej na swiecie tego dziecka pragna nie daje nawet szansy...

Bo właśnie takie kobiety są silne i się nie poddają

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry