• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

jak się teraz nie uda nic zdziałać to planuje to zrobić - metformine i coś na tsh
Chyba tak byłoby najlepiej ... bo liczyć, na ichniejszą służbę zdrowia to raczej jak liczyć na cud ...
Masz jakieś wyniki badań od nich ...żebyś mogła przekazać w PL co robiłaś ? Myślę, że jak przedstawisz swoją sytuację i to, że nie masz czasu na pełną diagnostykę w PL, to nikt Ci problemów robić nie będzie ..

reklama
No i wlasnie o to chodzi. Aby sie nie poddać. I walczyc.
Dla mnie te pol roku staran to juz wiecznosc, i nawet nie probuje sobie wyobrazic co musialas Ty Mania przezywac starajac sie te 4 lata.
Prawdziwa wojowniczka z Ciebie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba tak byłoby najlepiej ... bo liczyć, na ichniejszą służbę zdrowia to raczej jak liczyć na cud ...
Masz jakieś wyniki badań od nich ...żebyś mogła przekazać w PL co robiłaś ? Myślę, że jak przedstawisz swoją sytuację i to, że nie masz czasu na pełną diagnostykę w PL, to nikt Ci problemów robić nie będzie ..

Muszę jeszcze tylko zrobić krzywą cukrową i insulinową a tak mam wszystkie aktualne badania hormonów robione w 3 dniu cyklu i progesteronu. Do tego aktualne wyniki tsh i t4

Carmen zawsze sie zastanawialam czy kolczyk w jezyku nie przeszkadza w jedzeniu? Calowaniu?[emoji23] ja bym sie bala ze go np polkne[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Moja @ sie rozkręca, wiec siedze w krzakach, boli małpa wredna [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Moja @ sie rozkręca, wiec siedze w krzakach, boli małpa wredna [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
[emoji17]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry