• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Chyba na dobre pozegnalam się z bolem zęba ! Ładnie wyszedł już prawie cały [emoji38]

Ino kuzwa spać nie umie...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
No to super [emoji106]

Tzn super że wyszedł i nie boli
A nie że spać nie możesz [emoji23][emoji23][emoji33]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Mania no cieszę się , 6 dni w męczarniach , ale było...

Jutro mam plan ciacho zrobić [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ooo kufa bum no w koncu kiel sie wyrżnął
Dziewczyny pamiętacie co 17 dc miałam ta akcje z krwią, 18 dc nic nie bylo może tyci tyci przy podcieraniu,dzis rano tylko jedna brązów niteczka w śluzie . Brzuch mnie boli praktycznie od 17dc i dzis wieczorem ten ból nie dawał mi spokoju. Wzięłam kawałek papieru i skontrolowalam się od środka a tam zywa krew...niestety znowu.
Jednak juz nie mam wątpliwości,albo cos z macicą nie tak,albo jakaś nadżerka albo po prostu okres ale qrwa po takim czasie...wykoncze się no.
W pon dzwonie do giną i niech mi nie mówi,ze nic mi nie jest bo go chyba kurw...wyzwe

Ooo kufa bum no w koncu kiel sie wyrżnął
Dziewczyny pamiętacie co 17 dc miałam ta akcje z krwią, 18 dc nic nie bylo może tyci tyci przy podcieraniu,dzis rano tylko jedna brązów niteczka w śluzie . Brzuch mnie boli praktycznie od 17dc i dzis wieczorem ten ból nie dawał mi spokoju. Wzięłam kawałek papieru i skontrolowalam się od środka a tam zywa krew...niestety znowu.
Jednak juz nie mam wątpliwości,albo cos z macicą nie tak,albo jakaś nadżerka albo po prostu okres ale qrwa po takim czasie...wykoncze się no.
W pon dzwonie do giną i niech mi nie mówi,ze nic mi nie jest bo go chyba kurw...wyzwe
No idź SŁońce koniecznie do gina bo to troche niepokojące

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

I ja się kawusią witam ... lura to lura, ale chociaż ciepła i czarna.
Majka, zaraz ksiądz sam do Ciebie przyjdzie :D po ''co łaskę'' :D Będziesz się mogła rozerwać :D
Carmen to raczej nie był okres .już po płodnych?
Anusia ..
Bum ...super, że już po bólu, tylko strach pomyśleć, że jeszcze 3 zęby czekają w kolejce :/
Mania, jest owu ?

Majka, zaraz ksiądz sam do Ciebie przyjdzie :D po ''co łaskę'' :D Będziesz się mogła rozerwać :D
Anusia ..
Bum ...super, że już po bólu, tylko strach pomyśleć, że jeszcze 3 zęby czekają w kolejce :/
Mania, jest owu ?
Właśnie nadal nie wiem kiedy [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka , my z Lencią dopiero wstałyśmy a PO od rana w pracy buu... nie lubię jak w niedziele robi..

Zaraz muszę szybko do sklepu skoczyć po kluchy , iść z psami a tam jest tak zimno :(

majka a ty kogo nosisz pod serduszkiem , wiesz już u płci bo chyba mi umkło :)

Carmen kurcze ciekawe co to , może serio jakaś nadżerka...

reklama
Anusia ..
Mania, jest owu ?

Nessi dwa górne bo druga na dole mi właśnie teraz wychodziła :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry