• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

O matko! Bum ale mi smaka teraz zrobiłaś [emoji14]
Majka a no istnieją na szczescie [emoji38] telefon i tak odblokowuje sie na linie papilarne, a i namierzyć go łatwo bo srajfony sa pod tym względem dobrze zabezpieczone [emoji6] co najwyżej mógłby go ktoś rozebrać i na części sprzedać [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
majka no mi też ostatecznie powiedział w 20tc , bo do 20tc Lenka byłą chłopcem a w 20tc zmieniła się w dziewczynkę :D

DZIEWCZYNY BISZKOPT SIĘ WYCIĄGA OD RAZU CZY TRZYMAĆ W PIEKARNIKU?

Ja wyciągam i rzucam o ziemie [emoji38][emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

majka no mi też ostatecznie powiedział w 20tc , bo do 20tc Lenka byłą chłopcem a w 20tc zmieniła się w dziewczynkę :D

DZIEWCZYNY BISZKOPT SIĘ WYCIĄGA OD RAZU CZY TRZYMAĆ W PIEKARNIKU?
Jak nie dałaś proszku do pieczenia tomożesz wyjąć od razu
Jak dałaś to pozwól mu powoli stygnąć w piekarniku

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A mnie dziś zalał śluz płodny i ćmią mnie jajniki,oba
Więc owu na moje oko będzie jutro
Aż jestem ciekawa jak test mi dziś wyjdzie [emoji57]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Zrobiłam , biszkopt wyrósł, krem fajny ino nie ualo podzielić mi się biszkoptu na 3części [emoji17] i jest biszkopt krem biszkopt i wierzch [emoji16]
1483877397-aaaaaa.jpeg

reklama
Bum wrzuć przepis [emoji1][emoji1]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry